İçimizdeki Ateş 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İçimizdeki Ateş dizisi 4. bölümde neler olacak?

İçimizdeki Ateş dizisi yayına giren 4. yeni bölüm fragmanı ile şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Her hafta reyting sıralamasında öne çıkmak için mücadele veren İçimizdeki Ateş ilk 3 bölümü ile seyirciden beğeni aldı. Yayına giren İçimizdeki Ateş dizisi 4. yeni bölüm fragmanı bu hafta çok konuşulacak.

İçimizdeki Ateş dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan İçimizdeki Ateş 4. yeni bölümü fragmanı ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen İçimizdeki Ateş dizisi 4. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde

İÇİMİZDEKİ ATEŞ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ege'nin müthiş planıyla kavga anının videosunu Doğan Yener'e gönderen kişinin kim olduğu ortaya çıkar.

Ege stajlarını yakacak videoyu Doğan Yener'den gizlemeye çalışır.

Mert ve Bahar, Doğan Yener'den gizli onun davasına yardımcı olabilmek için iz sürerken başları fena halde belaya girer.

Hale, Tahsin'i bir kadınla görür ve hiç zaman kaybetmeden annesine gördüklerini anlatır.

Nuran, Tahsin'i takip eder ve onun karanlık yüzünü ortaya çıkaracak bir ipucu yakalar.

Diğer yanda Mert ve Bahar, Doğan Yener'den gizli olarak onun davasına yardımcı olabilmek için iz sürer ancak başları fena halde belaya girer.

Doğan ve Tülin'in kızları İpek'in ölümüne sebep olan gerçek katil ortaya çıkacak mıdır?

Hale, annesini terk edebilecek mi?

İÇİMİZDEKİ ATEŞ 4. BÖLÜM FRAGMANI

İÇİMİZDEKİ ATEŞ KONUSU NEDİR?

Yener&Tan Hukuk Bürosu'nda yolları kesişen bu dört genç; insanlara kolay güvenmeyen Hale Vural (İpek Filiz Yazıcı), pratik zekasıyla her sorunun altından kalkan Ege Şahin (Atakan Hoşgören), yaşamın tüm sıkıntılarıyla tek başına mücadele etmek zorunda kalmış Bahar Sayın (Gizem Arıkan) ve güçlü bir iradeye sahip hırslı Mert Karaman (Demirhan Demircioğlu), her biri farklı ailelerden ve okullardan gelen avukat adayları olarak adaleti ve hayatın gerçeklerini deneyimleme fırsatı bulacak.