İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses estetikli çıktı! Eski halini gören herkes aynı şeyi söyledi: Resmen yüz nakli olmuş!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses, şarkılarla ile büyük bir beğeni topladı. Yasemin Şefkatli ile mutlu bir evliliği olan İdo Tatlıses'in estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu. İdo'nun eski halini görenler gözlerine inanamadı.

"Bileklerime Kadar Acıyor", "Sen" ve "Kehanet" gibi şarkılarla büyük bir hayran kitlesi kazanan İdo Tatlıses, geçtiğimiz ekim ayında Yasemin Şefkatli ile muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi. Son dönemin popüler isimlerinden olan İdo Tatlıses'in eski fotoğrafları gündem oldu.

1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İdo Tatlıses, 2014 yılında şarkıcılık kariyerine başladı. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alan İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses'in, Instagram'da 800 bine yakın takipçisi bulunuyor.

İdo Tatlıses'in dünden bugüne değişimini görenlerin ağzı açık kaldı. İlk olarak fazla kilolarından kurtulan İdo Tatlıses, 8 kilo vermişti.

Daha sonra burun estetiği yaptıran ve spora ağırlık veren şarkıları ile beğeni toplayan İdo Tatlıses, adeta bambaşka biri oldu.

İşte İdo Tatlıses'in estetiksiz hali;