İbo Show'a bu hafta kimler katılacak? İbrahim Tatlıses'in sürpriz konukları kimler olacak?

İbo Show bu hafta yine birbirinden renkli konukları ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in eşsiz şarkılarıyla eğlenceli dakikalar yaşanacak olan İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu. Söz konusu programı yakından takip edenler tarafından araştırılan ''İbo Show'un bu haftaki konukları kimler olacak?'' sorusuna yanıt olarak merak edilen detayları bu haberimizde paylaştık.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunumu ile bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelecek olan İbo Show'un ünlü konukları belli oldu. Her hafta birbirinden değerli isimleri programına konuk eden İbo Show'un yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki İbo Show'a bu hafta kimler katılacak? İbrahim Tatlıses'in sürpriz konukları kimler olacak?

Star TV ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen eğlence programı İbo Show'un yeni bölüm tanıtımı yayımlandı.

İbo Show, her hafta İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekrana geliyor. 18 Mayıs Çarşamba akşamı yayımlanacak olan İbo Show'un 43. bölüm konukları açıklandı.

İBO SHOW'UN BU HAFTAKİ KONUKLARI KİMLER OLACAK?

Bu haftaki konukları arasında ise; Muazzez Ersoy, Yücel Arzen, Coşkun Sabah, Hüseyin Tatlı, Kurtuluş Kuş ile Burak Bulut yer alıyor.,

İBO SHOW NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

İbo Show yeni bölümleriyle her Çarşamba akşamı saat 20:00'da izleyici ile buluşacak.