Hayvancılıkta yeni mobil uygulama devrede

Tarım ve hayvancılıkta dijital uygulamalar hızla artıyor. Bu kapsamda Pınar Süt de, üreticilerin gelişimini desteklemek; tarım ve hayvancılık sektörünü geliştirmek için yenilikçi çalışmalarına devam ediyor.

Şirket eğitim çalışmalarını dijitale taşırken, süt çiftçilerini desteklemek, bilgi birikimlerini artırmak, doğru hayvancılık uygulamalarını teşvik etmek ve eğitimle fiziki olarak ulaşılamayan çiftçilere de ulaşabilmek amacıyla Pınar Enstitüsü yürütücülüğünde 'Süt Uzmanı' isimli bir mobil uygulama hayata geçiriyor.

ÜCRETSİZ SUNULUYOR

'Süt Uzmanı'yla özellikle küçük ölçekli süt üreticilerinin, hayvancılıkta doğru uygulamaları hayata geçirmesi, gelir artışıyla birlikte süt üretimine devam etme motivasyonlarının artırılması hedefleniyor. Uygulama, akıllı telefonların uygulama mağazalarında ücretsiz olarak tüm süt üreticilerinin kullanımına sunuldu. Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu, "Süt Uzmanı'nda süt çiftçilerimizin bilgi birikimlerini artırarak hayvancılıkta doğru uygulamaların hayata geçirilmesini amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.