Hayatta Her Şey Var programındaki Edis sorusu sosyal medyada olay oldu! ''Kocan kıskanmıyor mu?''

Hayatta Her Şey Var programındaki Edis sorusu sosyal medyada dalga konusu oldu. Kadın bir izleyicinin yönelttiği ''Kocam şarkıcı Edis'e aşırı derecede hayran. Ne yapmalıyım?'' diye sorması ve sunucu Nur Viral'in yanıtı çok konuşuldu.

Nur Viral'in sunuculuğunu yaptığı Beyaz Tv'de ekrana getirilen Hayatta Her Şey Var programına bağlanan bir izleyicinin şarkıcı Edis ile ilgili sorusu dikkat çekti, sosyal medyada çok konuşuldu.

Hayatta Her Şey Var programına telefon ile bağlanan kadın izleyici kocasının Edis hayranı olduğunu ve bunun kendisini yaşantısında zor bir duruma soktuğunu dile getirdi.

EDİS HAYRANLIĞI İSYAN ETTİRDİ

Bir kadın izleyicinin Hayatta Her Şey Var programında dile getirdiği Edis sorusu sosyal medyada olay oldu. Nur Viral'in sunuculuğunu yaptığı programa bağlanan kadın izleyici eşinin Edis'e fanatik derecede hayran olduğunu ve durumun kendisini sıkıntıya düşürdüğünü belirtti.

"KOCAN KISKANMIYOR MU?"

Kocasının Edis'e olan hayranlığını isyan eden izleyici, "Kocam şarkıcı Edis'e aşırı derecede hayran. Evimizin her yerinde Edis posteri var. Arkadaşlarım eve gelince 'Kocan kıskanmıyor mu' diye soruyor. Posterleri zaten kocam asıyor diyemiyorum. Ne yapmalıyım?" diye sordu. Hayatta Her Şey Var programında yayına gelen bu soru sosyal medyada dalga konusu oldu.

ERGENLİK DÖNEMİ UZAMIŞ

Sosyal medyada olay olan Edis sorusuna Hayatta Her Şey Var'ın sunucusu Nur Viral'in verdiği yanıt ise "Kocanızın ergenlik dönemi biraz uzamış" şeklinde oldu.