Hayat Bugün 1. yeni bölüm fragmanı yayında! Hayat Bugün dizisi ne zaman başlıyor, konusu nedir?

Hayat Bugün dizisinin merakla beklenen ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Hayat Bugün bu sezon çok konuşulacak diziler arasında yerini alması bekleniyor. Show TV ekranların iddalı dizisi Hayat Bugün yayına giren fragman ile birlikte oyuncu kadrosu ve hikayesi şimdiden büyük ilgi gördü. İşte dizinin fragman görüntüleri, oyuncu kadrosu, hikayesi ve yayın tarihi

Hayat Bugün 1. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakacak olan ekranların yeni dizisi Hayat Bugün 1. bölümü ile şimdiden büyük ilgi gördü. İşte Hayat Bugün dizisi yayın tarihi, konusu ve ilk bölüm fragman detayları...

Ekran yolculuğu için gün sayan "Hayat Bugün" farklı hikayesi ve güçlü isimleri ile 19 Ekim Çarşamba 20.00'de Show TV'de.

HAYAT BUGÜN 1. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Sezonun iddialı projesi 'Hayat Bugün'ün konusu ise şöyle;

Başhekim Barış Güvener, İstanbul'un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi'ne atanır. Ancak zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü zor bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi yeniden yazılmaya başlanır. Barış; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; hem kendi hayatındaki zorluklarla mücadele edecek, hem de tek tek kalplerini kazandığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için zorlu bir savaşa girecektir.

İmkansız aşklar, kıymetli dostluklar ve dokunaklı hayat hikayelerinin yolu Hisarönü Hastanesi'nden geçerken; Barış, sevginin gücüne, umuda ve adanmışlığa bizi yeniden inandıracak ve hastanenin kapılarını İstanbul'da yaşayan herkese açacak!