Hatice Aslan'dan yıllar sonra gelen Tolgahan Sayışman itirafı: Öfke kontrolü yoktu

Ünlü oyuncu Hatice Aslan, Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk oldu. Lale Devri dizisindeki rol arkadaşı Tolgahan Sayışman hakkında yıllar sonra itirafta bulunan Aslan, ''Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında ben vardım. ‘Zümrüt' karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana denk geldi. Öfke kontrolü yoktu'' dedi.

Başarılı oyunculuk performansı ile hayat verdiği her karakterle adından söz ettiren Hatice Aslan, Armağan Çağlayan'ın YouTube programının konuğu oldu.

Ünlü oyuncu, Lale Devri dizisinde birlikte rol aldığı Tolgahan Sayışman ile ilgili söyledikleriyle gündem oldu. Hatice Aslan, şunları söyledi:

"Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında ben vardım. 'Zümrüt' karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana denk geldi. Öfke kontrolü yoktu Tolgahan'ın.

Sonra barıştık. O özür diledi. Mühim olan onun hata olduğunu görebilmek ve bir daha yapmamak. Nitekim öyle oldu. Dava açmadım. 'İki bölüm uzak sahneler yazalım, ne olur ne olmaz' dedim. Sonuçta Tolgahan benim çocuğum sayılır. Kendiyle ilgili bir sıkıntısı vardı, benimle ilgili değil."