Hasan Biltekin kimdir, kaç yaşında? MasterChef Hasan nereli, sevgilisi kim?

MasterChef Türkiye'de bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. Potaya girenler arasında MasterChef Hasan'da bulunuyor. Ekran başındaki izleyiciler Hasan Biltekin kimdir, kaç yaşında, elendi mi? MasterChef Hasan nereli, sevgilisi kim? sorusuna yanıt arıyor. Geçen haftada eleme adayları arasında olan isim potadan ayrılmış ve programda bir hafta daha kalmıştı.

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışması MasterChef'te bir eleme gecesi daha yaşanıyor. TV 8'de ekrana gelen programda Hasan Biltekin, bu hafta eleme potasına giren isimlerden oldu. Yarışmacının hayatına dair bilgi almak isteyenler Hasan Biltekin kimdir, kaç yaşında, elendi mi? MasterChef Hasan nereli, sevgilisi kim? sorusuna cevap arıyor. İşte merak edilenler...

MASTERCHEF HASAN KİMDİR?

Hasan Biltekin, 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyunda ve 78 kilogram ağırlığında olan yarışmacı, Liseyi Turizm Otelcilik Okulu'nda tamamladı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunudur.

Aşçılık mezunu olan Hasan Biltekin, 2 yıl boyunca üniversitenin takım kaptanlığı görevini yerine getirdi. Yemek sektöründe liseden beri yer almakta, Otel koordinatörlüğü ve Nevşehir belediye spor kulübü mutfak şefliği yapmaktadır.

Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda altın, gümüş, ve bronz, toplamda 18 madalya ve kupa kazandı. MasterChef'e 2 kez katılmış bir yarışmacıdır. Geçen sene 3 evet oyu almıştı ancak annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyip annesinin yanına gitmişti.

MASTERCHEF HASAN ELENDİ Mİ?

MasterChef Hasan elenip elenmediği henüz belli olmadı. Detaylı bilgi gelince haberimize eklenecektir.