Hasan Ali Kaldırım ile Güntekin Onay arasında polemik: Buna sen karar veremezsin!

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maç başladığı gibi biterken, karşılaşmanın 78. dakikasında Trabzonspor'un bir pozisyonda penaltı beklemesi, karşılaşmanın ardından Başakşehirli futbolcu Hasan Ali Kaldırım ile spiker Güntekin Onay arasında polemiğe sebep oldu

Aksam.com.tr

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Medipol Başakşehir arasındaki karşılaşma 0-0 sona erdi. Bu zorlu maça ise bir pozisyon damgasını vurdu. Karşılaşmanın 78. dakikasında yaşanan pozisyonda Trabzonsporlu futbolcular, topun Başakşehirli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın eline çarptığını iddia ederek penaltı bekledi.

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler "devam" kararı verirken o pozisyonda yaşanan tartışmalar saha dışına taşındı.

Haftanın maçında kazanan yok! Maç sonucu: Trabzonspor 0-0 Medipol Başakşehir

HASAN ALİ KALDIRIM: "SORMANIZ AYIP"

90 dakikanın ardından mücadeleyi yayıncı kuruluş beIN Spors ekranlarında değerlendiren Hasan Ali Kaldırım, muhabirin penaltı sorusuna, "Arkadan beni iten rakip oyuncu oldu, bilerek elle dokunmadım. Ayağımdan elime çarptı. Orada penaltı verilse, bütün Türkiye şey yapardı yani... Basit pozisyon, bence bunu burada sormanız ayıp." şeklinde cevapladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transferi açıkladı! "İstiyorum..."

GÜNTEKİN ONAY: "HASAN ALİ 'SORMANIZ AYIP' DEMİŞ..."

Bunun üzerine programın spikeri Güntekin Onay, Hasan Ali Kaldırım'a hayıflanarak "Hasan Ali Kaldırım penaltı sorusuna 'Sormanız ayıp' demiş. Türkiye'nin konuştuğu pozisyon. Kimin neyi soracağına, konuşacağına Hasan Ali karar vermiyor." yanıtını verdi.

Medipol Başakşehir Edin Visca transferini açıkladı

Güntekin Onay'ın bu yanıtı sosyal medyada gündem olurken Hasan Ali Kaldırım maçla ilgili "Buraya 3 puan için gelmiştik, 1 puan bizim için az. Oyun olarak kazandığımızı düşünüyorum ama bu 3 puan için yeterli olmuyor. Bu seneyi zirvede tamamlamak istiyoruz, hedefimiz bu." dedi.

Son dakika haberi: Rıdvan Dilmen, Vedat Muriqi transferini resmen açıkladı