Hande Erçel'in değişimi herkesi şaşkına çevirdi

Güneşin Kızları dizisi ile yıldızı bir anda parlayan Hande Erçel, ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Attığı her adım yaptığı her paylaşım ile olay olan güzel oyuncu Hande Erçel, aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Hande Erçel'in özel yaşamının yanı sıra yıllar içindeki değişimi de konuşuluyor. Geçirdiği estetik işlemlerin ardından Erçel, farklı bir görünüme kavuştu. İşte Hande Erçel'in dünden bugüne değişimi...

Güneşin Kızları, Aşk Laftan Anlamaz, Halka ve Sen Çal Kapımı gibi başarılı projelerde yer almış olan Hande Erçel, ekranların aranılan yüzü haline geldi. Hande Erçel'in sektöre ilk başladığı zamanla şu anki hali arasındaki fark gözle görülür bir şekilde dikkat çekiyor.

Rol aldığı projeler ile birlikte adını yurt dışında da duyuran Hande Erçel, 25 milyonluk Instagram hesabıyla da uzunca bir süre konuşuldu. Güzel oyuncunun kariyerine başladığı ilk zamanlardaki halini görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Hande Erçel, 2012'de Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. Zaman içerisinde büyük değişim geçiren Hande Erçel, değişimi ile şaşırttı.

İşte Hande Erçel'in dünden bugüne değişimi;