Hande Erçel ile Demet Özdemir kıskançlığı tam gaz! Kerem Bürsin'in 'Demet'li yeni projesi kriz çıkardı

Hande Erçel ile Demet Özdemir arasında var olduğu iddia edilen rekabetle karışık kıskançlık iddialarına, Kerem Bürsin de eklendi. Sevgilisi Kerem Bürsin'in Demet Özdemir ile başrol oynayacağını öğrenen Hande Erçel'in, kıskançlık krizi geçirdiği iddia edildi.

Demet Özdemir ile Hande Erçel için birbirlerini kıskandıklarına dair iddialar güncelliğini korumaya devam ediyor. İlk iddia Demet Özdemir hakkında gelmişti. Özdemir'in, aynı menajerlik şirketinde çalıştığı Hande Erçel'e kendisinden daha fazla iş gittiği için kıskançlık tepkisi gösterdiği iddia edilmişti.

Hande Erçel'den Demet Özdemir sorusuna kaçamak yanıt! Sosyal medyadan sildi ama...

Özdemir'in Erçel'i sosyal medyada takipten çıkması da yine bu duruma yorulmuştu. Ancak Hande Erçel bu iddiaları kendisine soran magazincilere, 'Olabilir mi böyle şey arkadaşlar' yanıtını vererek yalanlamıştı.

Can Yaman'dan sonra Kerem Bürsin iddiası... Demet Özdemir'in partneri kim olacak?

HANDE ERÇEL, DEMET ÖZDEMİR'İ KISKANDI MI?

Takvim'in haberine göre; Erçel her ne kadar bu durumu yalanlasa da kendisi de bir kıskançlık krizine girdi. Sevgilisi Kerem Bürsin ile Özdemir'in aynı projede başrol oynayacağını gazeteden öğrendi.

İddiaya göre Erçel bu durumu hem kıskandı hem de gazetelerden öğrendiği için sinirlendi. Ünlü oyuncu, sevgilisine, 'Benim niye haberim yok. Bunu gazetedelerden mi öğrenecektim.' diyerek tepki gösterdi.

Kerem Bürsin ise, 'Benim de haberim yoktu, yeni öğrendim.' açıklamasında bulundu. Bürsin'in Erçel'in gönlünü almaya çalıştığı da iddialar arasında.

Bir 'Demet' kıskançlık... Hande Erçel ve Demet Özdemir arasında büyük kriz! Tek kalemde sildiler

Erkenci Kuş'tan sonra Can Yaman ve Demet Özdemir bir araya gelecek mi? Heyecanlandıran proje

Hakan Ural'dan yıllar sonra gelen Selçuk Ural itirafı: 17 yaşımda tanıştık son 10 yıldır konuşmuyorum