Hande Baladın kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Hande Baladın, aslen nereli?

Hande Baladın'ın konuk olduğu O Ses Türkiye, 'Yılbaşı Özel' bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Birbirinden özel konukları ile dikkat çeken O Ses Türkiye'nin sürpriz konuğu Hande Baladın ile ilgili bilinmeyenler, hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İnternet aramalarında ''Hande Baladın kimdir, kaç yaşında, nereli?'' sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Hande Baladın, ekranların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'ye konuk oldu. Eğlencenin vazgeçilmez adresi O Ses Türkiye'de 2022 yılbaşı özel bölümünde ünlü konuklar arasında yer alan Hande Baladın'ın hayatı ve kariyeri programı izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Hande Baladın kimdir, kaç yaşında, nereli?

HANDE BALADIN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Hande Baladın (d. 1 Eylül 1997, Kütahya), Türk millî voleybolcudur. Eczacıbaşı VitrA takımında oynamaktadır.

Voleybola orta oyuncu olarak başladı. Eczacıbaşı VitrA'nın altyapısında yetişti ve kulübün küçük ve yıldız takımlarında yer aldı. Boy uzunluğu 1.90 m'dir (Eczacıbaşı Spor Kulübü internet sitesine göre 1.88 m). 2014 yılından beri smaçör olarak oynamaktadır.

2015-2016 sezonunda Eczacıbaşı'da A Takım'a yükseldi. 2018-2019 sezonunda deneyim edinmesi amacıyla Galatasaray'da kiralık olarak oynadı. 2019-2020 sezonunda Eczacıbaşı'na geri döndü. Türkiye kadın millî voleybol takımı oyuncusudur