Halk otobüsünde şoför terörü!

Otobüs şoförü Gökhan S., telefonla oynarken duraktaki yolcuyu görmeyip geçti. Aynı yolcu otobüsü bir sonraki durakta yakaladı. Şoför, tartıştığı yolcuyu ani fren yaparak düşürürken, değişim durağında ise arkadaşlarıyla dövdü.

İHA

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı halk otobüsünün şoförü Gökhan S., 10 Şubat'ta telefonuyla ilgilendiği için duraktaki Kadir Kocaoğlu'nu (21) görmeyip yoluna devam etti. Kestirmeden koşarak gittiği bir sonraki durakta otobüse binen aynı yolcuyla tartışan şoför, Kocaoğlu'nu düşürmek için ani fren yaptı. Kocaoğlu'ndan elinde telefon varken çektiği fotoğrafları silmesini isteyen şoför, değişim noktasına geldiğinde araçtan inen yolcunun üstüne yürüdü.

Yolcu, kendisini görmeyip bir durak boyunca koşturduğu şoföre tepki gösterdi. Öfkelenen sürücü aniden frene basıp korku saldı.

YOLCUYA LİNÇ GİRİŞİMİ

Gökhan S. ve mesai arkadaşları, kaçan gencin peşine düştü. Şoförler, 100 metre ileride yakaladıkları Kocaoğlu'na linç girişiminde bulundu. Olay anını görüntüleyen bir gazeteci de şoförler tarafından engellenerek tehditlere maruz kaldı. Taraflar şikâyetçi olunca dava açıldı. Hâkim karşısına çıkan Kocaoğlu, sanıklar arkadaşlarının kendisini darp ettiğini belirterek, "Gökhan S. süpürge sapıyla vurdu, yaralandım" dedi. Şoför de yolcunun kendisine bıçak çektiğini belirterek, "Kendimi korumak için süpürge sapını salladım, değip değmediğini görmedim" diye konuştu. Duruşma ertelendi.