Halbuki çok sevilmişti! TRT 1'de bir dizi daha final yapıyor!

TRT 1'de bir dizi daha final yapıyor! Miray Daner, Furkan Andıç'ın başrollerinde yer aldığı Kara Tahta dizisinin final yapacağı konuşuluyor. Kısa sürede sevilen yapım çarşamba akşamları ekrana geliyor. Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıdar gibi başarı isimler Kara Tahta dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

TRT 1'de yaprak dökümü yaşanıyor. Birçok dizi sezon finaline girerken, bazı diziler içinde final kararı alındı. Masumlar Apartmanı'nın final yapmasının ardından Kara Tahta dizisi içinde final yolu gözüktü. Geniş bir izleyici kitlesi oluşturan dizi için karar verildi. Çarşamba akşamları ekrana gelen yapımın oyuncu kadrosunda Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu gibi isimler yer alıyor. İşte Kara Tahta dizisinin finali hakkında merak edilenler...

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıdar gibi birbirinden ünlü isimleri buluşturan dizi 10. bölümü ile ekran macerasını sonlandıracak.

Dizinin hayranları büyük üzüntü yaşarken final kararı alınmasındaki büyük etkenin düşen reytingler olduğu iddia edildi.

Kara Tahta dizisi, Atlas ve Irmak'ın geçmişte yarım kalmış aşk hikayesini izleyici ile buluşturuyordu.