Hakan Ural'ın sağlık durumu nasıl? Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural ayrıldı mı, neden yok?

Hakan Ural'ın sağlık durumu yakından takip ediliyor. Kanal D'de yer alan Neler Oluyor Hayatta'nın sunucularından olan Ural, geçen hafta programda yer almamıştı. Bugün magazin programının diğer sunucu Nur Tuğba Namlı açıklama yaptı. Peki, Hakan Ural'ın sağlık durumu nasıl? Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural ayrıldı mı, neden yok?

Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programı ile hafta içi her gün Kanal D'de seyircilerinin karşısına çıkıyordu. Bir süredir hasta olan Ural, "Ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk" açıklamasını yapmıştı. Peki, Hakan Ural'ın sağlık durumu nasıl? Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural ayrıldı mı, neden yok?

HAKAN URAL NELER OLUYOR HAYATTA'DA NEDEN YOK, AYRILDI MI?

Hakan Ural, sağlık durumu nedeniyle bir süre programda olmayacak. Ural, program yer almayacağını şu sözlerle aktardı:

"Sevgili arkadaşlar rahatsızlığım nedeniyle bir kaç gün sizlerden ayrı kalacağım sanırım ciddi soğuk almışım program devam ediyor @nurtugbaalgul ve destek olacak dostumuzu eminim yalnız bırakmazsınız ilk fırsatta buluşmak üzere selam sevgi saygılar"

HAKAN URAL'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hakan Ural, programda bir süredir yer almayınca Instagram hesabı üzerinden, "Ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk" diyerek sevenlerine üzücü haberi duyurmuştu.

Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında tarif edilemeyen virüslerle mücadele ettiğini belirten Ural, "İyiyiz demek için erken davranmışız, her geçen gün daha da zorlaştı" ifadelerini kullandı.

Neler Oluyor Hayatta'nın diper sunucusu Nur Tuğba Namlı, "Hakan en kısa sürede burada olacak. Aklınızın takılacağı hiçbir şey yok. Hakan'a malesef Covid-19 tanısı konuldu ama sağlığı çok iyi. Yaptırdığı bütün testler negatif çıktı. Semptomlar artınca pozitife döndü. Kontrol amaçlı hastanede tedavisi devam ediyor. Birkaç gün içinde burada koltuğunda olacak." açıklasında bulundu.

Nur Tuğba Namlı kimdir, kaç yaşında? Nur Tuğba Algül Namlı eşi kimdir, aslen nereli?