Haftalık burç yorumları... Burçları bu hafta neler bekliyor? Boğa dikkatli İkizler hisleriyle kazanacak

Bu hafta burçları neler bekliyor? Hangi burç nelere dikkat etmeli? Yeni haftanın şanlı burçları hangileri? Haftalık burç yorumları: Altıncı hissini dinleyen İkizler bu haftanın en şanslı burcu olabilir. Eğer kalbinizi dinlerseniz hayallerinizin gerçek olduğunu göreceksiniz. Boğa burcu ise gizli düşmanlıklarla karşı karşıya kalacak, fazlasıyla dikkatli olması gerekecek. Yengeç dostlarından destek görecek, Terazi ilişkide sorunlar çözülüyor, Başak hayatta yeni hedefler peşinde, Koç kâr zarar hesabını iyi yapmalı.

UZMAN ASTROLOG BARIŞ ÖZKIRIŞ

Krizleri etkin yönetmeniz gereken bir hafta sizleri bekliyor. 13 Ağustos günü kesinleşecek olan Mars ile Plüton arasındaki zorlayıcı açının etkileri tüm haftaya yayılacak. Hayatınızda dönüşüm fırsatı elde etmek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekecek. Güç savaşlarından uzak durmanız kritik bir önem taşıyor. Kin, intikam, kıskançlık ve şüphe gibi negatif tutumlar ilişkilere zarar verebilir. Girişimde bulunurken önce kendi gölgenizle yüzleşmeniz gerekecek.

SEÇİMLER ÖNEMLİ

Kendi karanlığına bakma cesareti olanlar ve zayıf yönlerini kabul edenler bu haftanın karlı çıkanları olacak. 13 Ağustos günü aynı zamanda Jüpiter ile Plüton arasında paralellik söz konusu olduğu için, hafta boyunca etik, ahlak, hak, adalet ve hukuk konuları ile ilgili krizler de gündeminizde olabilir. Seçiminizi aydınlıktan yana yaparak, bu haftayı olumlu deneyimleyebilirsiniz.

GÜÇ SAVAŞLARI

Dünyada ise; ülkeler arası krizler ve güç savaşları gündeme gelebilir. Bazı ülkelerde protestolar ve ulusal güvenliği tehdit eden olaylar yaşanabilir. Askerler ile ilgili önemli gelişmeler olabilir. Ayrıca kaza, yangın, patlama vb. konularla ilgili olumsuz etki maalesef devam ediyor. Bazı ülkelerde salgın ile ilgili vaka sayısında artış olabilir. 10 Ağustos günü Merkür ile Uranüs arasındaki olumsuz etkileşimden dolayı, bu hafta ağzınızdan çıkanı kulağınızın duyması gerekiyor. Ani kararlardan kaçınmalısınız. Hayatınızda öfkeyle aldığınız kararlar daha sonradan pişman olmanıza sebep olabilirler. Bundan dolayı gerçekçi kararlar almalısınız. Ulaşım, haberleşme, iletişim, ticaret ve sözleşmelerle ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Trafikte kazaya mahal vermeyecek şekilde hareket etmenizde büyük fayda var.

DENGE VE İDRAK

Dünyada ise; liderlerin şaşırtıcı ve beklenmedik kararları söz konusu olabilir. Maalesef ulaşım sektörü ile ilgili kazalar gündeme gelebilir. Bazı ülkelerde güçlü fırtınalar çevreye zarar verebilir. Sosyal medya ile ilgili beklenmedik gelişmeler hafta boyunca gündemde olabilir. Gökyüzündeki etkilerin zorlayıcı olduğu bu haftada denge ve idrak ile hareket etmenizi diliyorum.  

KOÇ BURCU YORUMU

Bu hafta hayatınızla ilgili bazı krizleri etkin yönetmeniz gerekecek. Daha fazla çaba sarf etmenizde ve cesur hareket etmenizde fayda var. Hafta başında maddi konular gündeminizde olacak. Yeni bir yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Ancak gereksiz harcamalardan kaçınmanız gerekiyor. Kar zarar hesaplarını iyi yapmanızı öneriyorum. Haftanın ilerleyen günlerinde iletişim trafiğiniz yoğun olacak. Yeni bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yurt içi seyahatler söz konusu olabilir. Yeni projelerinizde yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

BOĞA BURCU YORUMU

Bu hafta gizli düşmanlıklar konusunda dikkatli olmalısınız. Çevrenizde size fikir veren kişiler kafanızın karışmasına sebep olabilirler. Biraz yalnız kalmak ve yeni kararlar almak size iyi gelebilir. Haftanın ilk günlerinde kendinizi oldukça dinamik hissedeceksiniz. Yeni projeler başlatmaya karar verebilirsiniz. Kendinizi daha cesur ve girişken hissedeceksiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde maddi konularla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Yatırım fırsatları karşınıza çıkabilir. Bağımlılıklarınızdan öğrenme zamanınız geldi.

İKİZLER BURCU YORUMU

Bu hafta sosyal çevrenizle ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Bazı arkadaşlarınız aranız bozulabilir. Hayallerinizin peşinden giderken sosyal çevre desteğini yeterince hissetmeyebilirsiniz. Soğuk birlikte derneklerle ilgili gerginlikler canınızı sıkabilir. Haftanın ilk günlerinde yalnız vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Kafa dinlemek size daha iyi gelecek. Altıncı hissinizi dinleyerek hareket etmeniz gerekiyor. Eğer kalbinizi dinlerseniz hayallerinizin birer birer gerçek olduğunu göreceksiniz. Akışta hareket etmeniz gerekiyor. 

YENGEÇ BURCU YORUMU

Bu hafta kariyerinizle ilgili karşınıza çıkan engelleri aşmak konusunda daha fazla çaba sarf etmeniz gerekiyor. İş yerinizde rekabet kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Patronlarınızla aranızda gerilim gündeme gelebilir. Hedeflerinize doğru hareket ederken daha cesur olmalısınız. Çevrenizde destek vermese bile yine de devam etmelisiniz. Haftanın ilk günlerinde sosyal çevrenizle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarımızla bir araya gelebilir. Onlardan destek görebilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde yalnız vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. 

ASLAN BURCU YORUMU

Bu hafta yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili engelleri açmanız gerekebilir. Hukuki konularda daha dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Eğitim hayatınızla ilgili sorumlulukları etkin bir şekilde taşımanız gerekiyor. Yurt dışı seyahatlerle ilgili gecikmeler söz konusu olabilir. Haftanın ilk günlerinde kariyerinizle ilgili konular gündeminizde yer alacak. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz. İş yerinde terfi etmeniz söz konusu olabilir. Haftanın ilerleyen günlerinde sosyalleşmek size iyi gelecek. Arkadaşlarınızla vakit geçirebilir ve hayallerinizi onlarla paylaşabilirsiniz. 

BAŞAK BURCU YORUMU

Bu hafta kredi ve alacak konuları ile ilgili bazı problemleri çözmeniz gerekebilir. Ortak yatırımlarla ilgili daha cesur hareket etmeniz gerekiyor. Hayatınızda bir yeniden yapılanma sürecine yaratmak için büyük resmi görmelisiniz. Detaylara fazla odaklanırsanız bazı önemli noktaları gözden kaçırabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Yurtdışı seyahat programlamanız mümkün olabilir. Haftanın ilerleyen günlerinde kariyerinizle ilgili konular gündeminizde önemli bir yer tutacak. 

TERAZİ BURCU YORUMU

Bu hafta ilişkilerinizle ilgili problemleri çözmeniz gerekebilir. Evlilik ve ortaklık konuları ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Rakiplerinizle ilgili tatsız gelişmeler söz konusu olabilir. Mümkün olduğunca bunlara aldırmadan kendi istekleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Haftanın ilk günlerinde paylaşılan maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizde yer tutabilir. Uzun zamandır çözümlenemeyen miras konuları ile ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Veya bir ortak yatırım ile ilgili karar almanız söz konusu olabilir. 

AKREP BURCU YORUMU

Bu hafta sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekiyor, özellikle işlerinizde aşırı yorgun düşerseniz sağlık sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Bu yüzden kendinize vakit ayırmanızı öneriyorum. Yanınızda çalışan kişilerle ilgili problemleri soğukkanlılıkla çözmeniz gerekiyor.

YAY BURCU YORUMU

Bu hafta aşk hayatınızla ilgili zorlayıcı gelişmeler yaşanabilir. Sevgilinizle aranız bozulabilir. Bundan dolayı mümkün olduğunca empati ile hareket etmeniz gerekiyor. Karşı tarafı iyice dinlemeden tepki vermemenizi öneriyorum, ayrıca çocuklarınızın bazı problemlerini çözmeniz de gerekebilir. Haftanın ilk günlerinde günlük rutin işleriniz oldukça yoğun olacak. Sağlığınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Diyete başlamanız söz konusu olabilir. Kendinizle ilgilenmek size iyi gelecek. Haftanın ilerleyen günlerinde ilişkileriniz gündemde yer alacaklar. 

OĞLAK BURCU YORUMU

Bu hafta emlak konuları ile ilgili problemleri çözmeniz gerekebilir. Ailenizin evini satışa çıkarttıysanız bununla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Veya yeni bir eve taşınmaya karar verdiyseniz bununla ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Haftanın ilk günlerinde aşk hayatınız gündeminizde yer alacak. Sevgilinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Eğlendiğinizi ve hayattan keyif aldığınızı hissedeceksiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymanız için doğru haftadasınız. 

KOVA BURCU YORUMU

Bu hafta yakın çevrenizle ilgili gerginlikler gündeme gelebilir. Özellikle kardeş ve kuzenlerinizle ilgili bazı sorunları çözmeniz gerekebilir. Karar almak konusunda zorlanabilirsiniz. Özellikle eğitim ve sözleşme konuları ile ilgili karar alırken daha cesur hareket etmeniz gerekecek.

BALIK BURCU YORUMU

Bu hafta maddi konularda daha dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Yatırım fırsatları değerlendirirken gerçekçi olmalısınız. Gereksiz harcamalardan kaçınmanızda büyük bir fayda var. Aksi taktirde daha sonradan pişmanlık yaşayabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde yakın çevrenizle ilgili gelişmeler gündeminizde yer alacak. Yeni projelerinizde kardeş ve kuzenlerinizden destek görebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yeni bir araba almaya karar verebilirsiniz. Yurtiçi seyahatlere çıkabilirsiniz.