Haftalık burç yorumları... Burçları bu hafta neler bekliyor? Yengeç şanslı, Yay aşkı bulacak

Burçları bu hafta neler bekliyor? Haftanın şanslı burçları: Başak sevgilinize karşı anlayışlı olmaya çalışın, Oğlak ailevi konularda cesur adımlar atacak, Yay dolu dizgin bir aşk hikayesi başlayabilir, Aslan hukuki sorunlar çözüme kavuşabilir. Yengeç kariyer anlamında ivme kazanacak, terfi ya da yeni bir iş gündeme gelebilir. Yay, bu hafta aradığı aşkı bulabilir, sürprizler kapıda bekliyor.

UZMAN ASTROLOG BARIŞ ÖZKIRIŞ

Bu hafta Mars, Koç burcundaki uzun yolculuğuna başlıyor. 28 Haziran gününden başlayarak, 7 Ocak 2021 tarihine koç burcunda hareket edecek. Girişim, mücadele, öfke, savaş, şiddet, çaba gibi konularla ilgili olan Mars koç burcunda rahat yerleşimde olduğu için, bu haftadan itibaren hayatınızda önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi daha cesur hissedeceksiniz, hedeflerinize ulaşmanız daha kolay olacak. Ancak düşünmeden hareket etmemeniz gerekiyor. Fevri davrananlar haklıyken haksız duruma düşebilirler.

TEMKİNLİ DAVRANIN

Venüs gerilemesi 25 Haziran tarihinde bitti, ancak Merkür gerilemesi 13 Temmuz gününe kadar devam ediyor. Bundan dolayı iletişim, ulaşım haberleşme, ticaret, eğitim vb. konularla ilgili olarak temkinli olmakta fayda var. Dünyada 13 Temmuz gününe kadar uluslararası ticaret ve denizlerle ilgili sorunlar gündeme damga vurabilirler. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi seller ve doğal afetlerle ilgili olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Evliliğe ilişkin olan ve ailevi sorunlar devam edebilir. Mümkün olduğunca aşırı duygusal tepkilerden kaçınmanızda fayda var. Olayları mantık çerçevesinde değerlendirmeye çalışın. 30 Haziran günü Jüpiter ile Plüton kavuşumu kesinleşecek. Bu hafta dünyada ekonomilerle ilgili sıkıntılar belirginleşebilir. Uluslararası hukuk ve adalet konuları ile ilgili krizler gündeme gelebilir. Bireysel anlamda iyi bir bütçe planlaması yapmanız gerekiyor.

YÖN ÇİZİLECEK

1 Temmuz günü Merkür ile Uranüs arasında olumlu etkileşim olacak. Hayatınızı değiştirecek fikirler aklınıza gelebilir, yeni bir yön çizmeye dair karar alabilirsiniz. Mümkün olduğunca bu kararları 13 Temmuz sonrası devreye sokmaya çalışın. 2 Temmuz günü Satürn Oğlak burcuna doğru gerileyecek. Dünyada ülkelerin yeniden yapılanma sürecini etkin bir şekilde yönetmeleri gerekecek. Bireysel anlamda hayatınızda daha fazla sorumluluk almanız gerekecek. Gerçekçi, disiplinli ve azimli hareket etmeniz mühim olacak.

KOÇ

Bu haftadan itibaren hayatınızda çok daha cesur atılımlarda bulunacaksınız. Kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Hedefe ulaşmanız daha kolay olacak. Ancak düşünmeden hareket etmemeniz gerekiyor. Makul davranmalısınız. Özellikle kariyerinizle ilgili adım atarken gereksiz güç savaşlarından uzak durmanız gerekiyor. Hayatınızdaki otorite figürleri ile aranızdaki problemleri makul bir şekilde Çözmeniz lazım. Eğer bunu yaparsanız kariyerinizde rahat bir şekilde ilerleyeceksiniz. Hedeflerinizle ilgili istediğiniz dönüşümü gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA

Bağımlılıklarınızdan arınmak için cesur adımlar atabilirsiniz. Yalnız kalmak size iyi gelecek. Böylece yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Hayatınızdan bazı insanları çıkarmanız söz konusu olabilir. Davranış kalıplarınızı değiştirmek ve bazı alışkanlıklarınızı bırakmak için ideal bir dönemdesiniz. Bu hafta yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili krizler gündeme gelebilir. Değişime direnmeden bu krizleri sakin bir şekilde yönetmeniz gerekiyor. Hukuki konularla ilgili süregelen problemlerin çözümlerine ulaşmanız mümkün olacak. Uzak akrabalarınızla ilgili bazı sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir.

İKİZLER

Hayallerinizin peşinden cesaretle gitmeye başlayacaksınız. Bu konuda sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Ayrıca kulüplere ve derneklere üye olmanız söz konusu olabilir. Yakın çevrenizle ilgili olarak gereksiz tartışmalardan uzak durmanız gerekiyor. Ve ani harcamalardan kaçınmalısınız. Makul bir bütçe planlaması yapmanız gerekiyor. Paylaşılan maddi kaynaklarla ilgili krizleri bu hafta Çözmeniz gerekebilir. Kredi alacaksınız gerçekçi hareket etmeniz gerekiyor. Birine borç vermek için uygun bir haftada değilsiniz.

YENGEÇ 

Kariyerinizle ilgili cesur hareket edeceksiniz. Hedeflerinize ulaşmak için otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Patronlarınızdan terfi isteyebilirsiniz. Yeni bir işe girmeniz söz konusu olabilir. Ya da mevcut işte ilgili önemli gelişmeler ortaya çıkabilir. Ancak iş ortamınızda gereksiz tartışmalardan uzak durmanız gerekiyor. Hafta boyunca ilişkilerinizle ilgili krizleri etkin bir şekilde yönetmeniz gerekecek. Özellikle eşiniz ve ortağınızla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir bunları çözerken soğukkanlı olmalısınız. Olaylara tarafsız bakmanızda fayda var. Sözleşmelerle ilgili olarak makul hareket etmeniz gerekiyor.

ASLAN

Eğitim hayatınızla ilgili cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamanız söz konusu olabilir. Ancak eğitmenlerle aranızda gereksiz tartışmalar yaşanabilir. Bu noktada aşırı gururlu davranmadan sakin bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Hayatınızdaki hukuki problemleri çözmek için girişimde bulunabilirsiniz. Yurt dışı seyahatlerle ilgili planlar yapmanız gündeme gelebilir. Hafta boyunca işleriniz Oldukça yoğun olacak. Bu yoğun temponun içerisinde sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. 

BAŞAK

Maddi kaynaklarla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni bir ortak yatırımına girmeniz söz konusu olabilir. Uzun zamandır çözemediğiniz miras konuları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak aşırı risk ve tehlike içeren aktivitelerden uzak durmanız gerekiyor. Hayatınızdaki krizleri etkin bir şekilde yönetmelisiniz. Hafta boyunca aşk hayatınızla ilgili ikilemler gündeminizde olabilir. İlişkiniz bitme noktasına gelebilir. Mümkün olduğunca sevgilinize karşı anlayışlı olmaya çalışın. Aynı zamanda çocuklarınızın problemlerini çözmeniz gerekebilir. 

TERAZİ

İlişki trafiğiniz oldukça yoğun olacak. İlişkilerinizde cesur adımlar atacaksınız. Evlenme kararı alabilirsiniz. Ya da yeni bir ortaklığa girebilirsiniz. Rakiplerinize karşı çok daha avantajlı olacağınız bir dönem başlıyor. Yeni sözleşme fırsatları karşınıza gelebilir. Hafta boyunca ev ile ilgili bazı sorunları çözmeniz gerekebilir. Ailevi meseleler biraz canınızı sıkabilir. Kendi hayatımızdan Ödün vermeden bu sorunları çözmeniz gerekiyor. Aksi taktirde dengeniz bozulabilir. Emlak konuları ile ilgili olarak gerçekçi hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Sene sonuna doğru ev değiştirmeniz söz konusu olabilir.

AKREP

Günlük rutin işlerinizle ilgili yoğun bir döneme giriyorsunuz. Çalışma hayatınızla ilgili bir değişim yapmak isteyebilirsiniz. Aşırı yorulduğunuz için sağlığınız bozulabilir. Kendinize daha fazla vakit ayırmanız gerekiyor. Yanınızda çalışan kişilerle ilgili olarak gereksiz tartışmalardan uzak durmanız gerekiyor. 

YAY

Aşk hayatınız ile ilgili önemli gelişmeler yaşanacak. Yeni bir sevgili karşınıza çıkabilir. Dolu dizgin bir aşk ilişkisine başlayabilirsiniz. Yaratıcılığınız oldukça yüksek olacak. Bunu yeni projelerinizde değerlendirebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Hayattan daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Bir bebek yapma kararı alabilirsiniz. Hafta boyunca maddi konulardaki krizleri etkin bir şekilde yönetmeniz gerekiyor. Aksi taktirde daha sonradan maddi problemler yaşayabilirsiniz. İyi bir bütçe planlaması yapmanız gerekiyor. Ve yatırımlarla ilgili olarak çok gerçekçi hareket etmelisiniz.

OĞLAK

Yeni bir ev almaya karar verebilir veya mevcut evle ilgili bir değişiklik yapabilirsiniz. Önümüzdeki aylarda taşınmanız söz konusu olabilir. Ailevi problemlerle ilgili daha cesur adımlar atacaksınız. Ancak aile içindeki gereksiz tartışmalardan uzak durmanız gerekiyor. Miras konuları ile ilgili olarak uzun zamandır çözümlenemeyen sorunlarla ilgili olarak girişimde bulunabilirsiniz. Hafta boyunca son derece sakin ve gerçekçi hareket etmeniz gerekiyor. Hayatınızdaki krizleri doğru bir şekilde yönetebilirseniz, İstediğiniz değişim ortaya çıkacak. 

KOVA

Eğitim hayatınızla ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yepyeni bir eğitime başlamanız söz konusu olabilir. Karşınıza yeni sözleşme fırsatları gelebilir. Yeni bir araba almaya karar verebilirsiniz. Yakın çevrenizde iletişim kurarken daha sakin olmanız gerekiyor. 

BALIK

Maddi konularla ilgili çok daha cesur hareket edeceksiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için istediğiniz enerjiyi içinizde hissedeceksiniz. Ancak yatırımları yaparken makul hareket etmeniz gerekiyor. İyi bir bütçe planlaması yapmalısınız. Kendinize daha fazla değer vererek hayatınızda çok daha aktif bir rol oynayacaksınız. Hafta boyunca sosyal çevrenizle ilgili bazı SORUNLAR gündeme gelebilir. Mümkün olduğunca alıngan davranmadan bu sorunları çözmeniz gerekiyor. Aksi taktirde arkadaşlarınızdan biri ile ilişkiniz bitme noktasına gelebilir.