Haftalık burç yorumları... Burçları bu hafta neler bekliyor? Terazi anılarda, Oğlak hayatını değiştirecek

Bu hafta burçları neler bekliyor? Hangi burç nelere dikkat etmeli? Yeni haftanın şanlı burçları hangileri? Haftalık burç yorumları: Akrep maddi konularda önemli gelişmeler var, Balık kariyerinde beklenmedik gelişmeler var, Oğlak tek engelin korkuları olduğunu görecek, İkizler uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilir. Terazi eski dostlarıyla bir araya gelerek nostalji dolu anlar yaşayabilir. Şans bu hafta Oğlak burcundan yana, hayatını değiştirecek büyük adımlar atması söz konusu olabilir.

UZMAN ASTROLOG BARIŞ ÖZKIRIŞ

27 Temmuz günü Jüpiter ile Neptün arasında olumlu etkileşim gerçekleşecek. 17 Temmuz’a yaklaşan günlerde maddi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı hayalleriniz gerçek olabilir. Dünyada hak, adalet ve hukuk konuları ile ilgili idealist adımlar atılabilir. Ancak aynı gün Venüs ile Neptün arasında zorlayıcı etkileşim olduğu için; ikili ve sosyal ilişkilerde hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Özellikle ilişkilerinde alma-verme dengesini kaybetmiş olanlar ve gerçeklerden kaçma eğilimi olanlar hayal kırıklıkları yaşayabilirler. Dünyada diplomatik ilişkilerde karmaşa ortaya çıkabilir.

TAKINTILI DÜŞÜNCELER

28 Temmuz günü Merkür ile Mars arasında zorlayıcı etkileşim olduğu için, fevri tepkilerden ve düşünmeden alınan kararlardan kaçınmanız gerekiyor. Öfke patlamaları yaşayabilir ve iletişim kurarken haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Kararlarınızı daha sakin ve gerçekçi almalısınız. Dünyada sosyal medya, ulaşım, ticaret vb. konularla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Kazalar, yangınlar ve patlamalar yaşanabilir. Liderler daha sonradan pişman olacakları sert açıklamalar yapabilir. 30 Temmuz günü Merkür ile Jüpiter arasında olumsuz etkileşim olduğu için, daha sonradan tutamayacağınız sözler verebilirsiniz. Takıntılı düşünlerinizde artış olabilir. Sözleşme konularında karar verirken aşırı risk alabilirsiniz. Dünyada liderlerin dogmatik ve fanatik açıklamaları söz konusu olabilir. Şiddetli fırtınalar gündeme gelebilir.

İDEALİST YAKLAŞIM

Merkür’ün olumsuz etkilerini bertaraf etmek için aynı gün gerçekleşen Merkür Neptün arasındaki olumlu etkileşimi değerlendirebilirsiniz. Olaylara idealist bir çerçeveden bakmak ve affedici olmak, size iyi gelecek. Ayrıca yaratıcılığınızı ortaya koyarak sorunları çözebilirsiniz. Bu hafta aynı zamanda güney düğümü galaktik merkeze doğru ilerlemeye başlayacağı için, tüm dünyada ve hayatınızda kadersel gelişmeler son derece ön planda olacak. Denge, idrak ve irade ile hareket etmeniz önem taşıyor.  

KOÇ BURCU YORUMU

Yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatler programlamanız söz konusu olabilir. Hukuki konularla ilgili çözüme ulaşmak için daha fazla mücadele etmeniz gerekiyor. Hafta başında kredi ve Miras konuları ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ortak yatırma girme kararı alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Patronlarınızla sorunlarınızı çözmek için iletişime geçebilirsiniz. Kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

BOĞA BURCU YORUMU

Ortak yatırımlarla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ortak yatırıma girmeye karar verebilirsiniz. Riskli ve tehlikeli aktivitelerden uzak durmanız gerekiyor. Hafta başında ilişkileriniz gündeminizde olacak. Yeni bir sözleşme fırsatı karşımıza gelebilir. Rakiplerinizle ilgili gelişmeler canınızı sıkabilir. Hafta sonuna doğru yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamaya da Karar verebilirsiniz. Uzak akrabalarınızla ilgili duyacaklarınız gündemine de değiştirebilir. Yurt dışı seyahatler için program yapmaya başlayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU YORUMU

İlişkilerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir uzun ilişkiye başlamanız söz konusu olabilir. Veya eski sevgilinizden haber alabilirsiniz. Sözleşmeler konusunda mantıklı karar almanız gerekiyor. Hukuki konularda dikkatli hareket etmelisiniz. Hafta başında günlük rutin işleriniz oldukça yoğun olacak. Angarya işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerden destek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru dönüşüm fırsatları kapınızı çalacak. Ancak önce Krizleri etkin yönetmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

YENGEÇ BURCU YORUMU

Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Yanınızda çalışan kişilerden kaynaklanan problemleri çözmeniz gerekebilir. Yeni bir eleman almanız söz konusu olabilir. Hafta başında aşk hayatınızla ilgili gelişmeler ortaya çıkabilir. Sevgilinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak yeni hobiler edinebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ortaklıklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Yeni bir ortaklığa girmeniz söz konusu olabilir. 

ASLAN BURCU YORUMU

Bu haftadan itibaren aşk hayatınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkinize devam ettirebilmek için daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Eğer evliyseniz çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Hayattan keyif alacağınız bir dönemdesiniz. Hafta başında emlak konuları ile ilgili gelişmeler gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Yeni bir eve taşınmaya karar verebilirsiniz. Bu konuda ailenizden destek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru İş trafiğiniz oldukça yoğun olacak. Günlük problemleri çözmeniz gerekebilir. 

BAŞAK BURCU YORUMU

Emlak konuları ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailevi problemleri çözmeniz gerekecek. Ailenizi ikna ederseniz uzun zamandır süren miraslarla ilgili sorunları da çözmeniz mümkün olabilir. Çocukluk arkadaşlarınızdan haber alabilirsiniz. Onlarla vakit geçirmeniz söz konusu olabilir. Hafta başında iletişim trafiğiniz oldukça yoğun olacak. İş seyahatleri gündemde yer tutabilir. Yeni bir araba almaya karar verebilirsiniz. Ve yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru aşk hayatınızla ilgili gelişmeler ortaya çıkabilir. Sevgilinizle vakit geçirmek size iyi gelecek.

TERAZİ BURCU YORUMU

Yakın çevrenizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz veya kuzenlerinizle aranızdaki problemleri çözmeniz gerekebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yurt içi seyahatlerde hayat arkadaşınız ile karşılaşabilirsiniz. Hafta başında maddi konular gündeminizde önemli bir yer tutacak. Yeni maddeyi kaynaklar bulmak için harekete geçebilirsiniz. Hafta sonuna doğru emlak konuları ile ilgili gelişmeler ön plana çıkabilirler. Ailenizden destek alabilirsiniz.

AKREP BURCU YORUMU

Maddi konularla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yatırım yapmak için biraz beklemenizde fayda olabilir. Ani harcamalar gündeme gelebilir. Hafta başında kendinizi oldukça dinamik hissedeceksiniz. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni projeler başlatabilirsiniz.

YAY BURCU YORUMU

Oldukça kadersel gelişmeler yaşayacaksınız. Uzun zamandır görmediğiniz kişilerden haber alabilirsiniz. Ve yeni tanışacağınız kişiler size projelerinizde yol gösterebilirler. Hafta başında yalnız vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Kafanızı dinlemek daha yaratıcı olmanızı sağlayacak. Hafta sonuna doğru maddi konular gündeminizde yer tutabilir. Yeni bir yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Fırsatları değerlendirirken sorumlulukları da hesaba katmanız gerekiyor. 

OĞLAK BURCU YORUMU

Hayal gücünüz ve yaratıcılığını üst düzeyde olacak. Kendi korkularınızın size engel olduğunu fark edecek ve hayatınızda daha hızlı ilerlemeye başlayacaksınız. Çevrenizde dost görünen ama size zarar veren kişilerden vazgeçme zamanı geldi. Önümüzdeki dönemde tek başınıza hareket etmenizde fayda var. Hafta başında sosyal çevrenizle ilgili konular gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Ve hayallerinizin peşinden gitmek için harekete geçebilirsiniz. Hafta sonuna doğru yeni projeler gündeme gelebilirler. 

KOVA BURCU YORUMU

Sosyal çevrenizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üyesi olduğunuz kulüpler ve derneklerle ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Mümkün olduğunca sosyal çevrenizdeki gelişmelerde mantıklı hareket etmeniz gerekiyor. Her zaman herkesi memnun etmeniz söz konusu olmayabilir. 

BALIK BURCU YORUMU

Kariyerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Hedeflerinize yönelik girişimlerde bulunurken daha gerçekçi hareket etmelisiniz. Mevcut işiniz ile ilgili sıkıntılar devam ederse yeni bir iş aramanız gerekebilir. Hayatınızdaki otorite figürlerinden destek isteyebilirsiniz. Hafta başında yurtdışı bağlantılı işleriniz gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Hukuki konulara yönelik çözüme ulaşmanız mümkün görünüyor. Eğitim hayatınızla ilgili daha fazla sorumluluk almanız gereken bir döneme geçiyorsunuz.