Haftalık burç yorumları... Burçları bu hafta neler bekliyor? Boğa yenilikçi, Yengeç daha cesur

Burçları bu hafta neler bekliyor? Haftanın şanslı burçları: Boğa yenilikçi, Yengeç daha cesur! Yeniliğe açık bir haftaya giriş yapan Boğa, fırsatları değerlendirmeli. Yengeç, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar cesur olup, atılımlar yapabilir. Terazi kariyerde yeni girişimler olabilir, Başak sevdiğiyle sorunları aşmak üzere, Koç aşk hayatı bir anda hareket kazanacak.

UZMAN ASTROLOG BARIŞ ÖZKIRIŞ

Koç burcundaki hareketine devam etmekte olan Mars bu hafta 5 Temmuz günü gerçekleşmiş olan Ay tutulmasının derecesine zorlayıcı açı yapacak. Böylece dünyada ve hayatlarımızda 5 Temmuz civarında gerçekleşmiş olan olaylara ilişkin zorlayıcı koşullar ise senkronize olacak. Dünyada yangınlar, patlamalar, kazalar ve doğal afetlerle ilgili konular yine gündemde olabilirler. Normalleşme sürecinin bazı ülkelerde sekteye uğraması da söz konusu olabilir.

İLİŞKİLER GERGİN

Bireysel açıdan değerlendirildiğinde, Temmuz başı yaptığınız girişimlerin devamını getirmek için daha fazla çaba sarf etmeniz ve mücadele etmeniz gerekebilir. Hayatınızı yeniden yapılandırmak için attığınız adımlarda daha cesur hareket etmeniz gerekebilir. Bu sürecin içinde ilişkilerde gerilim yükselebilir. Tartışmalar ve kavgalar gündeme gelebilir. 20 Temmuz günü Yengeç burcunda Yeniay olacak. Takip eden günlerde ev ve emlak konuları ile ilgili girişimde bulunmanız söz konusu olabilir. Daha önce belirttiğim gibi evlenmek isteyenler için uygun günler geliyor. 8 Ağustos günü Venüs’ün Yengeç burcuna geçecek olması da bu ihtimali güçlendirecek. Dünyada vatanseverlik ve aile kavramı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ayrıca denizlerle ilgili konular gündemde önemli bir yer tutabilirler.

OLUMLU ETKİLEŞİM

22 Temmuz günü Merkür ile Uranüs arasında olumlu etkileşim olacak. Hayatınızda değişim yaratmak için yeni kararlar alabilirsiniz. Daha önce aklınıza gelmeyen bir fikir sayesinde tüm hayatınız değişebilir. Önünüzde yeni ufuklar açacak bir eğitime başlayabilirsiniz. Veya yeni bir işe dair sözleşme fırsatı kapınızı çalabilir. Çıkacağınız iş seyahatleri sayesinde yepyeni bir bakış açısı edinebilirsiniz. Dünyada ise; iletişim, sosyal medya, eğitim, ticaret ve ulaşım ile ilgili olarak sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Reform sayılabilecek adımlar atılabilir.

KOÇ

Emlak konuları ile ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni bir ev almanız veya mevcut evi yeniden dekore etmeniz söz konusu olabilir. Ailevi ilişkilerinizde çözüm üretebilirsiniz. Çocukluk arkadaşlarınızdan haber alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili dikkatli adım atmanız gereken bir haftadasınız. Hedeflerinize doğru ilerlerken daha cesur ve gerçekçi hareket etmeniz gerekecek. Hafta sonuna doğru aşk hayatınız hareketlenecek. Sevgilinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Hayattan keyif alacaksınız. Yeni hobiler edilebilirsiniz.

BOĞA

Bu haftadan itibaren yeni bir eğitime başlamanız mümkün olabilir. Hayatınızı değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Yeni bir araba almaya niyetlenebilirsiniz. Yakın çevrenizden destek göreceksiniz, yeni projeler üretebilirsiniz. Yeni sözleşme fırsatları karşınıza gelebilir. İletişim konularında şanslı olacaksınız. Yurtdışı bağlantılı işlerde ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Hukuki konularda daha dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Hafta sonuna doğru evde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Ev içinde tamirat yapmanız söz konusu olabilir.

İKİZLER

Bu haftadan itibaren maddi konularda avantajlı olmaya başlıyorsunuz. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Yeni maddi kaynaklar bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek olacak ve yeni ürettiğiniz projelerden bolca para kazanacaksınız. Ancak ortak yatırımlar konusunda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Kredi ve alacak konuları ile ilgili daha makul hareket etmelisiniz. Krizleri etkin yönetirseniz her biri dönüşüm fırsatı olacak. Hafta sonuna doğru kardeş ve kuzenleri ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Onlardan haber alabilirsiniz. Yeni projelerinizde onların desteğini isteyebilirsiniz. 

YENGEÇ

Bu haftadan itibaren hayatınızda yepyeni bir dönem başlıyor. Tüm hayatınızı değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Çok daha cesur hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizden de destek verdiğini göreceksiniz. Ancak ilişkilerinizde bir yeniden yapılanma sürecine gidebilirsiniz. İlişkiniz bitme noktasına gelebilir. Veya ortaklığınızla ilgili bitirme kararı alabilirsiniz. Sözleşmeler konusunda daha gerçekçi hareket etmeniz gerekiyor. Rakiplerinizle ilgili gelişmelerin moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Hafta sonuna doğru maddi konularla ilgili önemli gelişmeler yaşayacaksınız.

ASLAN

Gizli kalmış projelerinizi gün ışığına çıkarma zamanı geldi, artık tam gaz ileriye gidebilirsiniz. Yaratıcılığınız had safhada olacak. Çevrenizdekilerden takdir ve onay alacaksınız. Ancak sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. İşlerin yoğunluğundan arta kalan zamanlarda kendinize vakit ayırın. Mümkünse spor yapmaya çalışın. Uzun zamandır ertelediğiniz diyete başlama zamanı da geldi. Rüyalarınızın gerçek olmaya başladığı bu dönemde evlenme teklifi alabilirsiniz. Eğer sevgiliniz yoksa yeni bir ilişkiye başlamanız söz konusu olabilir. 

BAŞAK

Sosyal çevrenizle ilgili değişim yaşayacaksınız, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Kulüplere, derneklere üye olabilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek için cesur adımlar atacaksınız. Sosyal çevrenizden destek göreceksiniz. Aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar gündeminizde olabilir. Sevgilinizle ilişkinizdeki problemleri çözmeniz gerekiyor. Eğer aşık değilseniz yeni bir kişiyle karşılaşma ihtimaliniz var. Yeni hobiler edinebilir ve hayatınıza yeni renkler katabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni sorumluluklar gündeme gelebilirler. Hafta sonuna doğru yalnız vakit geçirmek size iyi gelebilir.

TERAZİ

Kariyerinizle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğer iş arıyorsanız aradığınız işi bulmanız söz konusu olabilir. Ya da mevcut işte terfi edebilirsiniz. Patronlarınızdan destek göreceksiniz. Ailevi mevzularla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Mirasları yönelik sorunlar varsa bunları çözmek için inisiyatif kullanabilirsiniz. Taşınmanız söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızdan haber alabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için onların desteğini isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili gelişmeler gündeminizde önemli bir yer tutacak.

AKREP

Yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Hukuki problemlerinizi çözüm üretebilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Hayata daha geniş perspektiften baktığınız ve daha mutlu olduğunuz bir dönemdesiniz. Uzak akrabalarınızdan haber alabilirsiniz. 

YAY

Yatırım fırsatları kapınızı çalabilir. Yeni bir ortak yatırıma girmeye karar verebilirsiniz. Miras konuları ile ilgili avantajlı olduğunuz bir dönem başlıyor. Krizleri etkin yönetirseniz hayatınızdaki dönüşümü ortaya çıkartabilirsiniz. Maddi konularla ilgili yeniden yapılanma süreci devam ediyor. Daha fazla sorumluluk alarak arzu ettiğiniz maddi kaynakları elde edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru aşk hayatınız oldukça hareketli olacak. Sevgilinizle güzel saatler, günler geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir ve yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Çocuklarınızla vakit geçirmek de isteyebilirsiniz. 

OĞLAK

Bu haftadan itibaren ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizde önemli bir yer tutacak. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ya da mevcut sevgilinizle evlenme kararı alabilirsiniz. Yeni bir ortaklığa girmenizde söz konusu olabilir. Sözleşmelerle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Rakiplerinize karşı avantajlı olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Bu yeniden yapılanma sürecinde daha fazla sorumluluk alacaksınız ancak bu size iyi gelecek. Bunun sonucunda istediğiniz statü ve başarıyı elde edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ortak yatırımlarla ilgili konular gündeminizde gelebilir. 

KOVA

Günlük rutin işlerinizde maksimum fayda elde edeceksiniz. Yeni bir işe girebilirsiniz. Veya iş hayatınızla ilgili yeni projeler üretebilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerden destek göreceksiniz. Evinize yeni bir evcil hayvan alabilirsiniz. Hayalleriniz konusunda daha cesur hareket etmeniz gerekiyor.

BALIK

Aşk hayatınız inanılmaz bir hız kazanacak. Yepyeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Hayatınızda yeni kapılar açılabilir. Yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız yepyeni projeler üretebilirsiniz. Hayattan çok keyif alacaksınız. Eğlence hayatınız da hareketlenecek. Yeni hobiler edinmenizde mümkün görünüyor. Hafta sonuna doğru günlük rutin işleriniz oldukça yoğun olacak. Yorgunluğun arasında kendinize vakit ayırmanız gerekiyor. Aksi takdirde sağlığınızda sıkıntılar yaşanabilir. Genel olarak bakıldığında bu hafta size iyi gelecek. Ve devam eden haftalarda da hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacaksınız.