Haftalık burç yorumları... Burçları bu hafta neler bekliyor? Başak hayallerinin peşinde koşuyor, Akrep sakin

Burçları bu hafta neler bekliyor? Haftanın şanslı burçları: İş hayatında rakipleriyle yüzleşecek olan Akrep, soğukkanlı hareket ettiği takdirde başarılı olacak. Başaklar hayallerinin peşinden giderek, hayatının dönüm noktasını yaşayacak. Aslan hedeflerine ulaşması an meselesi, Koç miras konuları gündeme gelebilir, Yengeç evlilik kararı alması söz konusu, Kova ailevi konuları çözüme ulaştıracak.

UZMAN ASTROLOG BARIŞ ÖZKIRIŞ

Nihayet astrolojik göstergelerin olumluya dönmeye başladığı bir haftaya giriyoruz. 12 Temmuz Pazar günü Merkür yengeç burcundaki geri hareketini tamamlıyor. 10 Eylül’e kadar iç gezegen gerilemesinin ve tutulmaların olmadığı bir dönem başlıyor. Hepimiz rahat bir soluk alacağız. Yengeç burcunda düz harekete geçecek olan Merkür ile eşzamanlı olarak evlilik ve emlak konuları ile ilgili etkin karar almak mümkün olacak.

İMZALAR ATILACAK

Ev almak isteyenler için olumlu bir dönem başlıyor. Ayrıca evlilik ile ilgili adımlar daha rahat atılacak. Ayrıca seyahat programlarını daha sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Ulaşım ve haberleşme ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni projelerinizi anons edebilir, yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz.

HUZURLU ORTAM

Dünyada normalleşme süreci hız kazanacak. Eylül sonrası için astrolojik açıdan aynı yorumu yapmak mümkün olmasa da, en azından önümüzdeki haftalarda hepimiz daha huzurlu hissetmeye başlayacağız. Hafta başı boğa burcunda hareket edecek olan ay ile birlikte, ilişkilerde ve hayatınızda huzur ve istikrar arayışınız ön planda olacak. Değişim yaratmak isterken kabul edilebilir risk almayı tercih edeceksiniz. Maddi konular gündeminizde önemli bir yer tutacak.

İLETİŞİM TRAFİĞİ

Perşembe ve cuma günleri ikizler burcunda hareket edecek olan ay ile eşzamanlı olarak, iletişim trafiğiniz oldukça yoğun olacak. Sözleşmeler, eğitim ve seyahat konuları ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dünyada ticaret, haberleşme, ulaşım ve sosyal medya ile ilgili gelişmeler gündemde yer alacaklar. Ülkemizde ise hapishaneler ile ilgili konular gündeme gelebilir.   

KOÇ

Bu haftadan itibaren emlak konuları ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ev almaya karar verebilirsiniz. Veya mevcut evi yeniden dekore edebilirsiniz. Yeni projelerinizde ilgili aile büyüklerinizden destek görebilirsiniz. Uzun zamandır halledemediğiniz bir miras konusunu çözüme ulaştırabilirsiniz. Çocukluk arkadaşlarınızla görüşebilir hasret giderebilirsiniz. Hafta başı maddi konular gündeminizde olacak. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Takip eden günlerde yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

BOĞA

Bu haftadan itibaren yakın çevrenizden destek göreceksiniz. Kardeşler ve kuzenlerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni sözleşme fırsatları karşınıza gelebilir. Yeni bir araba almaya karar verebilirsiniz. Yurt içi seyahate çıkabilirsiniz. Hafta başı yeni girişimleriniz gündemde olacak. Kendinizi oldukça cesur ve girişimci hissedeceksiniz. Hayatınızda değişim yaratacaksınız. Takip eden günlerde yeni bir yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Yeni maddi kaynaklar bulmak için girişimde bulunabilirsiniz. Kendinizi cesur hissettiğiniz ve kendinize değer verdiğiniz bir dönem başlıyor. 

İKİZLER

Bu haftadan itibaren maddi konularla ilgili oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yatırım konuları gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Daha fazla para kazanmaya başlayacaksınız. Hafta başında evde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Yalnız kalmak size iyi gelecek. Yeni projeler üretmeye başlayabilirsiniz. Takip eden günlerde bu projeleri gerçekleştirmeniz mümkün olacak. Kendinizi oldukça dinamik hissetmeye başlayacaksınız. İletişim konularında oldukça avantajlı olacaksınız. Birincil motivasyonlarınızı gerçekleştirdiğiniz bir dönemdesiniz.

YENGEÇ

Bu haftadan itibaren kendinize çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Evlenme kararı alabilirsiniz. Veya yeni bir eve yatırım yapmak konusunda inisiyatif kullanabilirsiniz. Hayatınızda başlangıçlar devrede olacak. Kendinizi daha dinamik hissedeceksiniz. Tek başınıza hareket etmek size iyi gelecek. Girişimlerinizde çevrenizin takdirini hissedeceksiniz. Hafta başında sosyal çevrenizle ilgili önemli gelişmeler olabilir. Arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Takip eden günlerde yalnız vakit geçirmeyi tercih edeceksiniz ve yaratıcılığınız çok yüksek olacak. 

ASLAN

Bu haftadan itibaren kendinizi bağımlılıklarınızdan arınmış hissedeceksiniz. Hayatınızda yeni bir sayfa açılacak. Hayallerinizin peşinden gitmeye başlayacaksınız. Kendinizi iyileştirmekle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Hafta başında kariyerinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Terfi edebilirsiniz. Ya da yeni bir işe girebilirsiniz. Kendinizi hedeflerinize yaklaşmış hissedeceksiniz. Patronlarınızdan destek göreceksiniz. Takip eden günlerde sosyalleşmek size iyi gelecek. Hayallerinizin peşinden giderken Sosyal çevrenizin desteğini hissedeceksiniz.

BAŞAK

Bu haftadan itibaren yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Kendinizi daha umutlu hissedeceksiniz. Hayattan daha fazla keyif aldığınızı deneyim diyeceksiniz. Hayallerinizin peşinden cesaretle gitmek size daha da büyük bir haz verecek. Hafta başında yurtdışı bağlantılı işlerinizde ilgili önemli gelişmeler olabilir. Hukuki konular gündeminizde yer olabilir. Yüksek eğitiminizde ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Takip eden günlerde hedeflerinize yönelik gelişmeler gündemde olacak. Kariyerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. 

TERAZİ

Bu haftadan itibaren hedeflerinizden peşinden cesaretle gideceksiniz. Kariyerinizle ilgili harika gelişmeler yaşanabilir. Patronların evinde ettiğini hissedebilirsiniz. Eğer iş adayı arıyorsanız yeni bir iş bulmanız mümkün olacak. Kendinize yeni hedefler belirleyebilir ve çok daha başarılı olabilirsiniz. Hafta başında kredi konuları ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca miras konularına yönelik gelişmeler gündemde yer alabilir. Takip eden günlerde yurtdışı seyahatlerle ilgili Girişimde bulunabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılarınızla ilgili meseleler gündeminizde yer alabilir. 

AKREP

Bu haftadan itibaren hukuki konularla ilgili çözüme ulaşabilirsiniz. Yüksek eğitiminizde ilgili etkin karar alabilirsiniz. Hayatınızdaki hukuki konuları çözüme ulaştırabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili daha cesur hareket edebilirsiniz. Hafta başında ilişkileriniz gündemde olacak. 

YAY

Yatırımlar gündeminizde yer alabilir. Yeni bir ortaklığa girebilirsiniz. Kredi ve alacak konuları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkinizde kendinizde daha derin ve tutkulu hissedeceksiniz. Hafta başında günlük rutin işleriniz oldukça yoğun olacak. Angarya işlerden kendinizi yorulmuş hissedebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Yanınızda çalışan kişilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Takip eden günlerde ilişkilerinizle ilgili gelişmeler olacak. Eşiniz veya sevgilinizle ilgili bir sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. 

OĞLAK

Bu haftadan itibaren yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Veya mevcut ilişkinizi evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz. Yeni bir ortaklık gündeme gelebilir. Bununla ilgili sözleşmeleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor. Rakiplerinizle ilgili konularda artık daha rahat hareket edebilirsiniz. Hafta başında aşk trafiğinizi oldukça yoğun olacak. Yaratıcılığınızı rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Takip eden günlerde iş hayatınız ile ilgili sorumluluklar gündemde olacaklar. Angarya işleri çözmek zorunda kalabilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerden destek göreceksiniz.

KOVA 

Bu haftadan itibaren iş hayatınızdan maksimum fayda elde etmeye başlayacaksınız. Çalışma ortamınızla ilgili yeni bir düzenleme yapabilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerin desteğini göreceksiniz ve yeni elemanlar alabilirsiniz. Sağlığınızla daha fazla ilgilenerek Spora veya diyete başlayabilirsiniz. 

BALIK

Bu haftadan itibaren aşk hayatınız oldukça güzel akmaya başlayacak. Eğer bir sevgiliniz yoksa uzun zamandır beklediğiniz aşk kapınızı çalabilir. Ya da mevcut sevgiliyle çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Yaratıcılığınızı muhteşem bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Hayattan çok keyif aldığınız bir dönem başlıyor. Hafta başında yakın çevreniz ile vakit geçirebilir ve yeni projelerinizde onlardan destek alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. İlerleyen günlerde emlak konuları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.