Güzelliği genlerinden geliyor... İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'ın ablasını görenler hayran kaldı

2011 yılında İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses ile nikah masasına oturan Ayşegül Yıldız, 2 yıl sora boşanma kararı aldı. Yaşamını sürdüren Ayşegül Yıldız, ablasının doğum günün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Yıldız'ın ablasının güzelliğini görenler ''Güzellik genetik'' yorumunda bulundu.

İbrahim Tatlıses'in kızı Ada'nın annesi eski eşi Ayşegül Yıldız sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Yıldız, Instagram paylaşımları ile dikkat çekiyor.

2011 yılında nikah masasına oturan Ayşegül Yıldız ile İbrahim Tatlıses çifti 2013'te boşanma kararı aldı. İkili, kızları Ada için sık sık bir araya geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kavgası bitmedi! ATV'den milyonluk dava

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Ayşegül Yıldız, ablası Hülya Yıldız'ın doğum günün Instagram'dan yaptığı paylaşımla kutladı.

Yıldız, paylaşımına "Bir yaş daha ekledin hayatına. Yepyeni bir yıl daha. Dilerim bir öncekinden çok daha güzel, sağlık, huzur, mutluluk, aşk dolu bir yıl olsun senin için. Aklından ve o güzel kalbinden geçirdiğin tüm dileklerin gerçek olsun. İyi ki varsın. Yüzün gibi güzel, mutlulukla dolu geçsin ömrün. Kahkahalarımıza nice kahkahalar, hayatımıza yine çok eğlendiğimiz nüce anılar daha eklensin bu yılda" notunu düştü. Yıldız'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

En çok Aygün Aydın sevinecek... Dilara Aksüyek, Hakan Sabancı sessizliğini bozdu! Aşk yaşıyorlar mı?

Sosyal medya kullanıcıları Ayşegül Yıldız ve ablasını benzetirken "Güzellik genetik" yönünde yorumlarda bulundu.

İşte Ayşegül Yıldız'ın kendisine ikizi kadar benzeyen ablası Hülya Yıldız;