Köy evinde aile katliamı... Güner Ailesi'ne sır infaz!

Edirne'de Elmalı Köyü'nde hayvancılıkla uğraşan 4 kişilik Güner Ailesi, evlerinde silahla öldürülmüş halde bulundu. Ölen Anıl Güner'in arkadaşlarına “1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım” dediği ortaya çıktı.

İHA-AA

Edirne'de Uzunköprü'nün Elmalı Köyü'nde dün sabah aile katliamı yaşandı. Güler Ailesi'nden dede Mehmet Güner (76) aynı bahçedeki evinde, aynı adı taşıyan oğlu Mehmet Güner (55) yatak odasında, eşi Filiz Güner (47) mutfakta, çiftin çocukları Anıl Güner (26) ise evin girişinde başlarından silahla vurularak öldürülmüş bulundu. Köyde çiftçilik ve besicilik yapan aileden Anıl Güner'in köy kahvesinde arkadaşlarıyla yaptığı sohbette, parasını altına yatırdığını anlattığı ortaya çıktı.

Jandarma, evin çevresinde ve bölgede inceleme yaptı.

BAŞLARINDAN VURULMUŞLAR

Anıl Güner'in çevresine, "1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım. Paramla yeni yatırımlar yapacağım" dediği belirtildi. Evde bulunan av tüfeği ile kuru sıkı tabancanın Anıl Güner'e ait olduğu kaydedildi. Filiz Güner'in kardeşi Lale Uçar, husumetlilerinin olmadığını söyledi. Uçar, "Onlar hep işlerinde güçlerindeydi, hayvanlarına bakarlardı, o kadar" dedi. Ailenin komşuları ise "Ne tabanca ne de tüfsek sesi hiçbir şey duymadık" dedi. Jandarma, caminin minaresinde bulunan güvenlik kamerasını incelemeye aldı.

Güner Ailesi'nin yakınları evin önünde gözyaşı döktü.