Camdaki Kız'ın senaryosu bambaşka bir hal aldı... Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabıyla alakası yok!

Kanal D'de ekrana getirilen başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun rol aldığı Camdaki Kız dizisi iki sezondur ekranları kasıp kavuruyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin senaristleri senaryo sorunu yaşamaya başladı. Senaristler Succession dizisinden ilham almaya başladı.

Başrollerinde Nur Sürer, Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Hande Ataizi gibi isimlerin rol aldığı Camdaki Kız dizisi perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Nalan karakterinin başından geçenlerin anlatıldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosu beğeni topluyor.

Ünlü Türk psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından ekranlara aktarılan Camdaki Kız'ın senaryosunun başka bir hal aldığı dikkat çekti. Kitaptan bağımsız olarak ilerleyen dizi Succession'daki efsane sahneleri akıllara getiriyor.

Succession dizisinde büyük bir medya şirketinin sahibi olan Logan Roy ve onun ilgisini sıra dışı yollarla kazanmaya çabalayan dört çocuğun hikayesi anlatılıyor. Camdaki Kız dizisinde de Sedat, Selen ve Muzo'nun babaları Rafet'in ilgisini çekmek için yaptıkları gözler önüne seriliyor.

Senaristlerin aslında Camdaki Kız romanından tamamen saptıkları Succession'a kesin geri dönüş yaptıkları net bir şekilde ortaya çıkıyor.