Yılbaşı Gecesi konusu ne, oyuncuları kim? Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filmi hangi kanalda?

Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filmi bu akşamın en çok aranan filmleri arasında yerini aldı. Yılbaşı akşamını eğlenceli bir film izleyerek geçirmek isteyenler Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filminin hangi kanalda yayınlandığını, konusunu ve oyuncularını araştırıyor. Yapımını BKM'nin üstlendiği, Gülse Birsel'in özlenen kaleminin, Ozan Açıktan rejisiyle buluştuğu film geçtiğimiz gün gerçekleşen özel gösterimde ilk kez izleyicilerle buluşmuştu. Peki, Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filmi hangi kanalda? Yılbaşı Gecesi konusu ne, oyuncuları kim?

31 Aralık 2022 akşamı yılbaşı akşamına özel Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filmini izlemek isteyenler aramalarını hızlandırdı. Gülse Birsel'in hem yazıp hem de oynadığı 'Yılbaşı Gecesi'nin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturuyor. Peki, "Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filmi hangi kanalda? Yılbaşı Gecesi konusu ne, oyuncuları kim?" İşte yanıtı...

GÜLSE BİRSEL'İN YILBAŞI GECESİ FİLMİ HANGİ KANALDA?

Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filmi sadece Disney Plus üzerinden izlenebiliyor.

YILBAŞI GECESİ KONUSU NEDİR?

Film, pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada 'Yılbaşı Gecesi'nde buluşmaya hazırlanan 'Didem'in yılbaşı sabahında aldığı tatsız haberle başlar. Günlerdir sevdikleriyle birlikte 'Yılbaşı Gecesi'ni kutlamayı hayal ederken son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı 'Didem'in tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olur. Ozan pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı 'Yılbaşı Gecesi'ni kötü geçirmemesi adına, çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur.

Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların yanlışlıkla çağırıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ve nasıl bir 'Yılbaşı Gecesi' geçirecekleri ise büyük bir merak konusudur.

YILBAŞI GECESİ OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadorusunda Alican Yücesoy, Alina Boz, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman, Gülse Birsel, İrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu ve Zeynep Güngör yer alıyor.