Gülşah Saraçoğlu'ndan estetik yorumu yapan takipçisine olay cevap

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, akşam yemeğine çıktığında çekildiği bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. ''Göz bebeklerin ve kulakların dışında hiçbir yerin orijinal değil'' yorumunu yapan takipçisine Saraçoğlu, ''Parmak izim ve kan grubum orijinal, kalanını Türk doktorlarına emanet ettim'' yanıtını verdi.

Son olarak TV8'de ekrana getirilen Doya Doya Moda programının jüri koltuğunda oturan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor.

Elçin Sangu'nun 'İnşallah sektörden silinirler' dediği ünlüler kim?

Instagram'da 1,7 milyon takipçisi olan Gülşah Saraçoğlu, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Saraçoğlu, geçtiğimiz akşam çıktığı akşam yemeğinden paylaşımda bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısı "Göz bebeklerin ve kulakların dışında hiçbir yerin orijinal değil" yorumunu yazdı.

Ünlü modacıdan yanıt gecikmezken şu cevabı verdi: "Özür dilerim size bu kadar rahatsızlık verdiğim için. Ayrıca parmak izim ve kan grubum da orijinal. Geri kalanını Türk doktorlarına emanet ettin. Gereksiz eleştiri, gizli hayranlıktır. Hadi şimdi istediğin gibi linç et beni. Ne kadar kayda değer olduğumu sen kendi kafanda yaşa..."

Oğulcan Engin ve Miray Daner ilk kez el ele

Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt'un ilk fragmanı yayınlandı