GTA 5 ücretsiz nasıl alınır ve indirilir? Epic Games GTA 5 ne zamana kadar ücretsiz? İşte yanıtı

Dünya üzerinde milyonlarca oyuncunun satın aldığı Grand Theft Auto V yani GTA 5 Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Epic Games Stor üzerinden kullanıcılara sunulan Ücretsiz GTA 5 oyunu büyük ilgi gördü. Oyun severlerin ücretsiz olarak kütüphanesine ekleyebildiği oyun ile ilgili merak edilen detayları sizler için derledik. Peki, Epic Games üzerinden GTA 5 ücretsiz nasıl indirilir?

Grand Theft Auto V yani bir diğer adıyla GTA 5 ücretsiz olarak Epic Games Store üzerinden indirilebilir durumda! Kuzey Carolina merkezli bir video oyunu yapım ve geliştirme şirketi Epic Games GTA 5’i ücretsiz olarak kullanıcılara dağıtacağını açıkladı. Bunun üzerine dünya üzerinde milyonlarca oyun sever bu fırsatı kaçırmamak için oyunu kütüphanesine eklemeye başladı. Peki, GTA 5 Epic Stor’dan nasıl ücretsiz alınır?

GTA 5 EPİC GAMES STORE’DAN ÜCRETSİZ NASIL İNDİRİLİR?

Grand Theft Auto 5 yani GTA 5’i ücretsiz olarak almak ve indirmek için öncelikle yapmanız gereken ilk şey Epic Games hesabı oluşturmak. İlk aşama olarak “epicgames.com” adresine girerek kişisel hesabınızı oluşturduktan sonra Epic Games Launcher adlı uygulamayı bilgisayarınıza indirin.

Bilgisayarınıza indirdiğiniz Epic Games Laucnher uygulamasını yükleyin ve hesabınızı uygulama üzerinden açın. Uygulamada Epic Games Store mağazasında gelin ve GTA 5 oyununu ücretsiz olarak hesabınıza ekleyin. Hesabınıza oyunu ekledikten sonra kütüphane kısmına gelin ve oyunu kurun. Artık GTA 5 oyununu ücretsiz olarak indirebilir ve oynayabilirsiniz. GTA 5 21 Mayıs tarihine kadar Epic Games Stor üzerinden ücretsiz temin edilebilecek. İyi oyunlar!

EPIC STORE ÜZERİNDEN KAYIT OLUŞTURMAK İÇİN TIKLAYIN!