TRT1 Gönül Dağı 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı dizisi 62. son bölüm izleme linki!

Gönül Dağı 62. son bölümü ile TRT1 ekranlarında yayınlandı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisi 62. son bölümün hemen ardından 63. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında ''Gönül Dağı 62. son bölüm izleme linki ile yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi?'' sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Gönül Dağı dizisi 62. son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı 63. yeni bölüm fragmanı yayına giren son bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Peki Gönül Dağı 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 62. son bölümde neler yaşandı?

GÖNÜL DAĞI 63. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Gönül Dağı 63. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

GÖNÜL DAĞI 62. SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

GÖNÜL DAĞI 62. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gedelli'de bayram hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, Münir'in ricası üzerine buna bir de nişan heyecanı eklenir. Herkesin uzun zamandır beklediği nişan yaklaştıkça Ramazan'ın stresi de artmaktadır. Ziyarete gelen akrabalar, hazırlıklar derken nişan telaşı içinde oradan oraya koşturan amcaoğulları, nasıl maceralara sürükleneceklerdir?

Zahide ve Sefer, her geçen gün Emre'ye daha çok alışırken, çocukların da desteğiyle Emre artık iyice aileden biri olmuştur. Bu duruma çok sevinseler de diğer yanda Emre'nin annesini özlediği gerçeği keskin bir bıçak gibi durmaktadır. Sefer, Emre'nin annesini bulmak için harekete geçmek istese de bu, başarıyla sonuçlanan bir arayış olabilecek midir?

Öte yandan miras haklarından vazgeçen Selami, kendisini kapının önünde bulur. Ellerinde valizlerle kapının önüne koyulan Selami ve Keriman'ı nasıl bir süreç beklemektedir? Sıkıntıların ardından gelen Ramazan Bayramı Gedelli'de nasıl gelişmelere vesile olacaktır?

GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR HANGİ KÖYDE?

Gönül Dağı dizisi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilmektedir. Dizide görünen Gedelli köyü, günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlıdır. Senaryoda geçen Gedelli köyü, aslında dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesidir.