Gönül Dağı 49. son bölüm tek parça kesintisiz izleme linki! Gönül Dağı dizisi 49. bölüm izleme linki!

Gönül Dağı dizisi 49. son bölümün ardından 50. yeni bölüm fragmanı şimdiden seyirci tarafından merak edilmeye başlandı. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Gönül Dağı'nın yayına giren 49. son bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Gönül Dağı 50. yeni bölüm fragmanı ve 49. son bölüm detayları haberimizde.

Gönül Dağı dizisi 49. son bölüm yayına girdi. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana kaldığı yerden devam eden Gönül Dağı dizisinde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan Gönül Dağı 50. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. İşte dizinin son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı

Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın başrollerini üstlendiği dizi, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatan Gönül Dağı dizisi 49. son bölümü ile 29 Ocak Cumartesi akşamı TRT1'de ekrana geldi.

GÖNÜL DAĞI 50. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ekran yolculuğunu zirvede sürdüren ve seyirciden büyük ilgi gören Gönül Dağı 50. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

GÖNÜL DAĞI 49. SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

GÖNÜL DAĞI 49. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taner, amcaoğullarıyla birlikte girdikleri çekici işinin, kendilerini icatlardan uzaklaştırdığını düşünmeye başlamıştır. Yeniden icat yaptıkları günlere dönmek istese de maddi kaygılar onları bu işe devam etmeye zorlar. Amcaoğulları ve Taner'in umutsuz bir şekilde devam ettikleri çekicilik işi, onları nasıl bir sürprizle buluşturacaktır?

Öte yandan Sefer'in hastalığını öğrenen çocuklar üzgün haldedir. Sefer'in iyileşmesi için bir yol arayan çocuklar, nasıl bir maceraya sürüklenecektir? Bunun yanı sıra Elif ve Arif'in ameliyat günü gelmiştir. Büyük umutlarla girdikleri ameliyat sonrasında baba kızı neler beklemektedir?