Gönül Dağı bu akşam yok mu, neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı her cumartesi akşamı yeni bölümü ile izleyiciyle buluşuyor. Yılbaşı gecesi nedeni ile dün akşam dizilerin yeni bölümleri ekrana gelmemişti. TRT'nin 1 Ocak yayın akışında da Gönül Dağı yer almadı. Gönül Dağı bu akşam yok mu, neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı...

Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı, 2. sezonu ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerinde Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan, Ferdi Sancar, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk'ün yer aldığı Gönül Dağı'nın yeni bölümünün bu akşam yayınlanmamasının nedeni merak konusu oldu. Peki, Gönül Dağı bu akşam yok mu, neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

GÖNÜL DAĞI NEDEN YOK?

Gönül Dağı dizisinin bu akşam 46. bölümü ile ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak TRT 1 yayın akışında Gönül Dağı dizisinin 46. bölümü yerine ''Gönül Dağı: Kurban'' filmi ekrana gelecek.

Gönül Dağı dizisi, 1 Ocak 2022 Cumartesi akşamı yılbaşı dolayısıyla yayınlanmayacak.

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Gönül Dağı dizisinin 46. yeni bölümünün 8 Ocak Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşması bekleniyor.

GÖNÜL DAĞI KONUSU NEDİR?

Yazar Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış, Anadolu halkının yaşamını konu alan bozkır öykülerinden uyarlanmıştır. Sloganı "Bozkırda bir Anadolu masalı" olarak dizinin afişinde yayınlandı. Dizi, "Gedelli" adındaki bir kasabada yaşayan üç tane amca oğlunun, yani üç kuzenin hikâyesini anlatmaktadır.