Gizli Saklı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Gizli Saklı dizisi ne zaman, hangi kanalda yayına giriyor?

Gizli Saklı dizisi 8 Haziran'da ilk bölümü ile ekrana geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Gizli Saklı yeni bölümleriyle bu hafta çok konuşulacak. Peki Gizli Saklı hangi gün ne zaman yayına giriyor, hangi kanalda ekrana geliyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Gizli Saklı dizisi yeni bölümleriyle FOX TV'de kaldığı yerden devam edecek. Heyecan dolu sahneleriye dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gizli Saklı dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Peki Gizli Saklı dizisi ne zaman, hangi kanalda yayına giriyor?

Fox Tv ekranında seyirci ile buluşan Gizli Saklı, dizisi sahneleriyle seyirciyi güldürmeyi başardı. Komedi türündeki konusu ile oldukça dikkat çekti. Gizli Saklı'nın ne zaman başlayacağı araştırılmaya başlandı. İşte araştıranlar için Gizli Saklı dizisi oyuncuları...

'Gizli Saklı'. Romantik komedi türünde piyasaya giriş yapan Gizli Saklı dizisi oyuncuları ve konusu araştırma konuları arasında yer aldı.

No Dokuz Productions'un yapımcılığını yürüttüğü dizinin senaryosunu, Zalim İstanbul'un senaristi Şahin Altuğ yazmaktadır. Yönetmen koltuğunda ise yine Şahin Altuğ oturmaktadır.

GİZLİ SAKLI DİZİSİ KONUSU

Gizli Saklı dizisinde iki polisin hikayesi anlatılmaktadır. Dizide, Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı, sivil bir operasyonda yer alan iki polistir. Operasyon gereği bir çift gibi davranmaktadır. Bu iki polisin komedi öyküsü dizinin asıl konusudur.

GİZLİ SAKLI DİZİSİ NE ZAMAN?

Gizli Saklı dizisi 15 Haziran Çarşamba saat 20.00'da yayınlanacak.

GİZLİ SAKLI OYUNCULARI

İşte Gizli Saklı dizisi oyuncu kadrosu...

SİNEM ÜNSAL

Kızım dizisi ile adını duyuran, Mucize Doktor ile adından çokça söz ettiren Sinem Ünsal şimdi de Gizli Saklı dizisinin başrolünde yer almaktadır. Dizide Yaz ve Naz karakterlerini oynamaktadır.

HALİT ÖZGÜR SARI

Diriliş Ertuğrul dizisi ile oyunculuğa merhaba diyen Halit Özgür Sarı en son Kardeşlerim'de rol almıştı. Şimdi de Gizli saklı dizisinde Levent ve Pamir karakterleriyle başrol oynamaktadır.

İDRİS NEBİ TAŞKAN

Muhteşem Yüzyıl'da oyunculuk yapmaya başlayan hem oyuncu hem de basketbolcu olan İdris Nebi Taşkan da dizinin kadrosundadır. Dizide, Tufan karakterine hayat vermektedir.

ŞEBNEM SÖNMEZ

1993'ten beri oyunculuk yapmaya devam eden Şebnem Sönmez, Aynur karakteri ile performans sergilemektedir.

BÜLENT EMRAH PARLAK

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın çok güldüren ismi Bülent Emrah Parlak da dizisinin kadrosunda bulunmaktadır. Dizide, Talat'ı oynamaktadır.

ŞİNASİ YURTSEVER

Şinasi Yurtsever de Gizli Saklı dizi ekibinde yer almaktadır. Dizide Namık karakterini canlandırmaktadır.

CANER ŞAHİN

Caner Şahin ise dizide Emir karakterini oynamaktadır.

TARDU FLORDUN

Yılların oyuncusu Tardu Flordun da dizinin kadrosundadır. Tarık olarak oyunculuk performansı sergilemektedir.

ECE DİZDAR

Ece Dizdar ise Gizli Saklı'nın Nehir'i olarak kamera karşısına geçmiştir.

SELÇUK BORAK

Selçuk Borak ise Sadullah Komiser'i canlandırmaktadır.

FULDEN AKYÜREK

Fulden Akyürek ise Günday karakteri ile ekran karşısına geçmektedir.

ERSEL ŞİBİL

Dizisinin kadrosunda yer alan bir diğer isim ise Ersel Şibil'dir.