Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? 26 Kasım Gelinim Mutfakta haftanın birincisi açıklandı!

Kanal D'nin en çok izlenen yemek yarışmasında haftanın final heyecanı sona erdi. Hafta boyunca yarışan gelinler 5 altın bilezik için mücadele verdi. 26 Kasım Gelinim Mutfakta haftanın birincisi programda bir hafta daha kalmayı garantileyecek. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? 26 Kasım Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi puanlamaların ardından belli oldu. Kanal D'de yayınlanan yemek yarışmasında her gün bir gelin çeyrek altını kazanıyor. Lezzetli yemek tariflerinin ekrana geldiği programda kazanan isim 5 altın bileziği koluna takacak. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? 26 Kasım Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

26 KASIM GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

26 Kasım Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve elenen isim açıklandı. Hafta boyunca kayınvalidelerden en düşük puanı alan isim Yaren oldu. Yaren 55 puan ile yarışmadan elendi.

Gelinim Mutfakta 162. haftanın sonunda 87 puan ile haftanın birincisi olup 5 altın bileziği koluna takan yarışmacı Miyase oldu.

26 Kasım gün birincisi ise yine 19 puanla Miyase seçildi.

Haftalık puan durumlar şu şekilde:

Miyase:97

Yeşim: 82

Aslıhan: 58

Yaren: 55

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER YAŞANDI?

Yaren'den kayınvalidesi Filiz Hanım'a zehir zemberek sözler!

Haftanın son gününde Yaren'i yarışmaya veda etme korkusu sarıyor. Yaren, matematiksel bir hesapla kendisinin ve Aslıhan'ın eleme potasına gireceğini ve Kayınvalidesi Filiz Hanım'ın önünde engel olduğunu söylüyor. Yaren, açıklamalarında eğer yarışmadan elenirse bütün sorumlusunun kayınvalidesi olduğunu ve Filiz Hanım'a bir çeyrek altın bile vermeyeceğini çünkü altınları hak etmediğini söylüyor.

Gelinim Mutfakta dilber pastası nasıl yapılır? Dilber pastası tarifi ve malzemeleri burada!