Gelinim Mutfakta'da çarşamba gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 29 Aralık puan durumu açıklandı mı?

Bugün Gelinim Mutfakta 29 Aralık puan durumu televizyon takipçileri tarafından merak ediliyor. Nursel Ergin'in sunumuyla yayınlanan yemek yarışmasında heyecanlı anlar yaşanıyor. Bugün gelinler milföy mantı yaparak puanları topluyor. Gelinim Mutfakta 30 Aralık puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta'da çarşamba gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 29 Aralık puan durumu ekran başındaki izleyiciler tarafından araştırılıyor. 4 gelin ve kayınvalide arasında mücadele hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanıyor. Gelinim Mutfakta 29 Aralık puan durumu, yapılan milföy mantısına göre belli oluyor. Gelinim Mutfakta 29 Aralık puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta'da çarşamba gün birincisi kim oldu?

GELİNİM MUTFAKTA 29 ARALIK PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 29 Aralık puan durumu henüz belli olmadı. Puan durumu belli olur olmaz haberimizde yer alacak.

DÜN GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM BİRİNCİSİ OLDU?

Gelinim Mutfakta 28 Aralık Salı günü yarışan gelinlerin puan durumları belli oldu.

Yeşim 19 puan

Miyase 18 puan

Damla 11 puan

Deniz 10 puan

Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kazanan gelin Yeşim oldu.

GELİNİM MUTFAKTA'FA BUGÜN NELER OLDU?

Beyhan Hanım, ortalığı karıştırdığını düşündüğü Sevilay Hanıma "Altın Blender" ödülü veriyor!

Beyhan Hanım, elinde bir obje ile kaynanalar odasına giriyor. Sevilay Hanımın yanına giderek ona bu objeyi veriyor. Verirken de imalı bir şekilde "Sen dün ortalığı çok karıştırdın ya, sana "Altın Blender" ödülü aldım!" diyor. Sevilay Hanım ise, kendisini korumadığını düşündüğü gelini Sevilay'a sataşıyor.