Gelinim Mutfakta 24 Şubat puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 24 Şubat kim kazandı?

Kanal D'de yayınlanan yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da bir isim yapılan yemeğin ardından en yüksek puanı alıyor ve çeyrek altını yakasına takıyor Büyük mücadelenin yaşandığı yemek yarışmasında yarın bir gelin 5 altın bileziği kazanacak. Gelinim Mutfakta 24 Şubat kim kazandı? Gelinim Mutfakta 24 Şubat puan durumu açıklandı mı?

Gelinim Mutfakta 24 Şubat puan durumu ile beraber gün birincisi belli olacak. Ekranların en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan programda her gün bir isim çeyrek altını kazanıyor. Gelinim Mutfakta 24 Şubat kim kazandı? Gelinim Mutfakta 24 Şubat puan durumu açıklandı mı?

GELİNİM MUTFAKTA 24 ŞUBAT KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta 24 Şubat Perşembe kazanan isim henüz belli olmadı. Puan durumunun açıklanmasının ardından gün birincisi olan gelininin ismi haberimize eklenecektir.

Pratik bir tarif: tavuklu krep bohça! Tavuklu krep bohça nasıl yapılır, malzemeleri neler?

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Yeşim, Hasret'i önceki bölümde aldığı eksi puanlar üzerinden sıkıştırıyor!

Önceki bölümde yaptığı hatalar yüzünden Hasret'in puanlarından -8 puan düşürülmüştü. Yeşim de bu bölümde, olayı Hasret'in suratına vurarak onu sözleriyle rahatsız ediyor. Hasret ise, Yeşim'in üzerine gelmesine çok sinirleniyor.