Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? Gelinim Mutfakta 14 Ocak kim kazandı, kim elendi?

Gelinim Mutfakta'da elenen ve kazanan isim açıklanıyor. Bir isim 5 altın bileziği yakasına takıyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan yemek yarışmasında 4 gelin ve kayınvalide yarışıyor. Gelinim Mutfakta 14 Ocak kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi araştırılıyor. Kanal D'de yayınlanan yemek yarışması hafta içi her gün Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana geliyor. Yemek tadımlarının ardından yapılan oylama sonucu en yüksek puanı alan gün birincisi oluyor. Haftanın sonunda 4 gelinden biri 5 altın bileziği koluna takıyor. Gelinim Mutfakta 14 Ocak kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim?

GELİNİM MUTFAKTA 14 OCAK KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Haftanın elenen yarışmacısı Dilek Hanım oldu. Haftanın son günü kayınvalidelerden en yüksel puanı alıp çeyrek altının sahibi olmaya hak kazanan isim Damla oldu.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Gelinler son kozlarını oynuyor ve altın bilezikleri kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar!

Hafta finali geldi, çattı. Gelinler ve kaynanalar eleme potasından uzaklaşmak ve altınları alabilmek için kıyasıya yarışıyor.

Geçen haftadan kalan bir bilezikle ödül 6 bilezik olunca gelinler konsantrasyonlarını en üst düzeye çıkarıyor. Eleme potasına girmemek için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar.