Geleceğe Nefes fidan bağışı sertifikası nasıl alınır? Geleceğe Nefes fidan bağışı nasıl yapılır?

2019'da 11 Kasım tarihi Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilmişti. Bu sene de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü milyonlarca fidan dikimi yapılarak kutlanacak. Peki, Geleceğe Nefes fidan bağışı nasıl yapılır? Geleceğe Nefes fidan bağışı sertifikası nasıl alınır?

Geleceğe Nefes fidan bağışı ve sertifikası yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Bu sene de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Geleceğe Nefes oluyoruz. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, 84 milyon için 3'er fidan, toplam 252 milyon fidan dikilecek. Vatandaşlar 11 Kasım'da fidan dikim alanlarına gidebilecek. Peki, Geleceğe Nefes fidan bağışı nasıl yapılır? Geleceğe Nefes fidan bağışı sertifikası nasıl alınır?

Geleceğe Nefes 11.11.2021 fidan dikim alanları nereler? Fidan dikim töreni saat kaçta?

GELECEĞE NEFES FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

Geleceğe Nefes olmak için sizin adınıza dikilecek 3 fidanın hangi ilde olmasını istediğinizi seçerek sertifikanızı oluşturabilirsiniz.

GELECEĞE NEFES FİDAN BAĞIŞI SERTİFİKASI NASIL ALINIR?

Geleceğe Nefes web sayfasına giriş yaptıktan sonra, "Fidan Sahiplen" sekmesine tıklayın. İsim soyisim ve e-mail bilgilerinizi girdikten sonra 3 il seçimi yapın. Ardından "Katıl" butonuna basın. Sertifikanız oluşacak ve fidan sahiplendiğiniz 3 il ve ilçe isimleri sertifikada yer alacak.

Not: Bir e-mail adresi ile yalnızca bir kişi adına sertifika alınabiliyor. Aynı e-mail adresi ile birden fazla katılım belgesi alınamıyor.

Sertifikanızı sosyal medyada paylaşmak isterseniz en üstte yer alan Twitter, Facebook, Instagram ve WhatsApp işaretlerine tıklayıp hazırlanan görseli bilgisayarınıza veya telefonunuza indirebilirsiniz.