Gecenin Ucunda finalin kıyısında mı? Şok veda sonrası açıklama geldi

Star TV'de yayımlanan Gecenin Ucunda dizisi izleyiciden güzel tepkiler aldı. 13. bölümüyle yoluna devam eden yapımın oyuncu kadrosunda başarılı isimler yer alıyor. Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Tuba Ünsal ve Sarp Levendoğlu gibi oyuncuların bulunduğu yapım ilk olarak çarşamba akşamları yayımlanıyordu. 7. bölümden itibaren salı akşamları ekrana gelen dizi için final iddiası ortalığı kasıp kavurdu. Dizinin oyuncuları arasında yer alan Bestemsu Özdemir beklenen açıklamayı yaptı...

Seyircinin beyni allak bullak oldu. Star TV'de ekrana gelen dizilerden biri olan Gecenin Ucunda, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Şimdiye kadar 12 bölümü yayımlanan yapım için final iddiaları gündeme geldi. Hayran kitlesi bir hayli üzecek dizi için yeni bir açıklama geldi.

GECENİN UCUNDA FİNAL Mİ YAPACAK?

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun başrollerinde yer aldığı dizi Gecenin Ucunda dizisinin reyting kurbanı olduğu bu sebeple final yapacağı iddia edildi. Hayranları bir hayli üzecek açıklama sonrası Serra Pekdemir karakterini canlandıran Bestemsu Özdemir'den açıklama geldi.

Kadir Doğulu, dizinin sezon sonuna kadar devam etmesini arzu ettiklerini açıklamıştı fakat net bir ifade kullanmamıştı.

HAYRANLARA MÜJDE!

Bestemsu Özdemir, müjdeli haberi verdi. Oyuncu, "Dizi devam ediyor, 13. bölümdeyiz. Haziran'a kadar da devam ediyoruz. İyi gidiyor, çok şükür." ifadelerine yer verdi. Böylelikle dizinin daha devam edeceği anlaşıldı.

GECENİN UCUNDA KONUSU

Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu ve Zuhal Olcay'ı buluşturan dizi, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide'nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.