Gecenin Ucunda 10. yeni bölüm fragmanı yayında! Gecenin Ucunda dizisi 10. yeni bölüm nefes kesecek!

Gecenin Ucunda 10. yeni bölüm fragmanı STAR TV izleyicisiyle buluştu. Sıcacık hikâyesi ile Cumartesi akşamlarına damgasını vuran Gecenin Ucunda 10. yeni bölümü ile yine bu hafta çok konuşulacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Gecenin Ucunda 10. yeni bölüm fragmanında gerilimi artıran sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyecek.


Gecenin Ucunda 10. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi Gecenin Ucunda 10. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Gecenin Ucunda 10. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Gecenin Ucunda 10. yeni bölümü ile 6 Aralık Salı akşamı Star Tv'de.


GECENİN UCUNDA DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Macide'nin geceyi Ahmet'le birlikte geçirdiği şüphesi Kazım'da büyük hayal kırıklığı yaratır. Macide bu yanlış anlaşılmayı düzeltmeye uğraşsa da Kazım hemen ikna olmaz. İkili arasında buzları eriten, Kazım'ın sokaklardan kurtardığı Miraç olur. Kendi yolunu çizme zamanı geldiğini anlayan Kazım, Nini'ye boşanmak istediğini söyler.

Yapım: TMC Film & Âlim Yapım

Yönetmen: Barış Erçetin

Senaryo: Başar Başaran, Emre Özdür

OYUNCULAR

Neslihan Atagül

Kadir Doğulu

Zuhal Olcay

Tuba Ünsal

Bertan Asllani

Özge Özder

Kaan Taşaner

Bestemsu Özdemir

Levent Özdilek

Ebru Aykaç

Şencan Güleryüz

Aysun Metiner

Gonca Yakut

Aleyna Özgeçen

Abdulkerim İlhan

Hazal Şenel

Seyda Bayram

Cem Avnayim

Tugay Bahşi

Ufuk Tevge

Kuzey Kaya

Ubeyt Ünal

Oya Ünal