Galatasaray'dan çılgın Marcao ve Kerem Aktürkoğlu planı! 35 milyon euro

Ligde istediği sonuçları alamayan Galatasaray gözünü Ocak ayı transfer dönemine çevirdi. Elindeki en değerli isimler olan Marcao ve Kerem Aktürkoğlu ikilisinden birini satmayı planlayan Galatasaray, oyuncuların değerini belirledi. Buna göre Marcao 20, Kerem Aktürkoğlu 15 milyon euro alt sınırdan vitrine sürülecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu namağlup lider tamamlayan, Süper Lig'de ise oldukça kötü bir performans sergileyen Galatasaray'da idareciler Ocak ayı transfer ve tescil dönemi öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı takımda kurmaylar, transfer döneminde takımdan ayrılması muhtemel olan Marcao'nun bonservis bedelini belirledi. İşte Brezilyalı savunmacı için istenilecek olan rekor bedel...

5 TRANSFER İÇİN ÇILGIN PLAN

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray'da devre arasında yapılması düşünülen 5 transfer için kaynak aranıyor. Bir taraftan futbolcuların alacaklarını sıfırlamaya çalışan yönetim diğer taraftan da yapılacak takviyeler için planları masaya yatırdı. Buna göre yapılması düşünülen 5 transfer için oyuncu satışı zorunlu olarak görülüyor.

OYUNCU SATIŞI GÜNDEMDE

Süper Lig'de üst üste yedi maçtır kazanamayan Cimbom'da gözler, devre arasında yapılacak takviyelere çevrilmiş durumda. Ancak bunun yanı sıra oyuncu satışı da sarı-kırmızılıların gündeminde bulunuyor.

MARCAO 20, KEREM 15 MİLYON EURO

İlk planda da yüksek bonservis getirmesi beklenen Marcao veya Kerem'den birinin satılması fikri ön plana çıktı. Buna göre Marcao için 20 milyon euro, Kerem için ise 15 milyon euro alt limit olarak belirlendi.

MOSTAFA MOHAMED SEÇENEĞİ

Galatasaray bu iki futbolcudan birini satarak devre arasında yapacağı takviyeler yaratacak. Diğer taraftan bonservisi alınan Mostafa Mohamed'in satılması da seçenekler arasında.

BABEL VE FEGHOULI DE VEDA EDEBİLİR

Sarı-kırmızılılar yüksek maliyetleri bulunan ve sözleşmeleri bu sezonun sonunda sona erecek Feghouli ve Babel gibi isimlerle de yolları ayırmayı planlıyor.

MARCAO'YA YAKIN TAKİP

Galatasaray'da bu sezonun en parlak performans gösteren isimlerinden olan Marcao'nun sözleşmesi 2024'te sona erecek. Brezilyalı savunmacıya özellikle İtalyan ekiplerinin yakın ilgisi bulunuyor. Marcao bu sezon sarı-kırmızılı formayla 19 mücadelede forma şansı buldu.