Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir istifa etti

Galatasaray'da yaptığı çıkışlarla Başkan Burak Elmas'la karşı karşıya gelen Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir istifa etti. Epözdemir yaptığı açıklamada, ''Bugün itibariyle Galatasaray başkan yardımcılığından ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettim. Yöntem ve yaklaşım farklıları gibi gerekçelerle istifamı sundum. İlkeli durmak yalnızlık getirir.'' Öte yandan sarı-kırmızılıların genel sekreteri Köksal Ünlü'nün de istifa kararı aldığı iddia edildi.


Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, hem kulüp hem de Sportif AŞ'deki görevlerinden istifa etti.

Epözdemir'in Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ile yapılan özel maç ve Hande Ocak Başev'in CEO olarak atanmasıyla ilgili eleştiriler nedeniyle bu kararı aldığı öğrenildi. Epözdemir Beşiktaş maçı sonrası siyah-beyazlıların haklı galibiyet aldığına yönelik yönetim açıklamasına da karşı çıkmış, başkan Burak Elmas ve basın sözcüsü Remzi Sanver ile karşı karşıya gelmişti.

Sarı-kırmızılılarda genel sekreter Köksal Ünlü'nün de istifa kararı aldığı iddia edildi. İstifa iddialarının odağında yer alan bir diğer isim yönetim kurulu üyesi Işıtan Gün'ün ise istifasının söz konusu olmadığı öğrenildi.

REZAN EPÖZDEMİR: "GALATASARAY YÖNETİMİ ACZ İÇİNDE!"

Spor Gecesi Digital adlı YouTube kanalına konuşan Epözdemir'in açıklamaları şöyle:

- "Bugün itibariyle Galatasaray başkan yardımcılığından ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettim. Yöntem ve yaklaşım farklıları gibi gerekçelerle istifamı sundum. İlkeli durmak yalnızlık getirir."

- "İçerde çok ciddi mücadele verdim, 3 aydır da veriyorum. Fakat bütün bu mücadelelerin sonunda görüşlerimizin artık değer görmediğini anladım. Bu beni çok üzüyor. İstifa da kaçınılmaz oldu benim için. Fikir ve ilkesel bakış ayrılıkları diyebilirim."

- "İstifa sebebim Galatasaray'a karşı sistematik bir tavır varken, Galatasaray'ın haklarını bir Galatasaray yönetimine yakışır şekilde savunamamaktır. Bu konuda maalesef yönetimimiz bir acizlik içerisine düştü."

- "Son 3 aydır hemen hemen her maçtan sonra 'Bir açıklama yapmamız lazım, Galatasaray'a karşı sistematik bir muhalefet var.' diye başkana söyledim."

Epözdemir, 17 Aralık Cuma günü kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyerek istifasının gerekçelerini anlatacak.

Galatasaray'da sakat oyuncularda son durum