Furkan Kızılay kimdir, yarışmadan elendi mi, sağlık durumu nasıl? Survivor 2022 Furkan Kızılay kaç yaşında, aslen nereli?

Furkan Kızılay, Survivor 2022 All Star yarışma programında dikkat çeken isimler arasında. Yaşadığı talihsiz kaza sonucu yaralanan Furkan Kızılay'ın hayatı ve son durumu merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında ''Furkan Kızılay kimdir, yarışmadan elendi mi, sağlık durumu nasıl, aslen nereli, kaç yaşında?'' sorularına yanıt arayanlar için detaylar haberimizde.

Furkan Kızılay, Survivor All Star 2022 sezonunda Ünlüler takımında yer alan yarışmacılardandır. Yarışmada geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılan Furkan Kızılay'ın sağlık durumu sevenleri ve yakınları tarafından merak edilmeye başlandı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Survivor 2022 All Star'da yarışan Furkan Kızılay kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, yarışmadan elendi mi? soruların yanıtları merak konusu oldu.

SURVİVOR FURKAN ELENDİ Mİ?

9 Şubat 2022 tarihinde yapılan ada konseyinde Survivor'a veda eden isim ünlüler takımından Furkan oldu

SURVİVOR FURKAN'NIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Survivor All Star'da ödül oyununda erkekler mücadelesinde parkurda ünlüler takımında Furkan ile gönüllüler takımında Ogeday karşılaştı.

Furkan, parkurun hemen başında ciddi şekilde sakatlanırken kanlar içinde yerde kaldı. Furkan'a ilk müdahale yapılırken daha sonra tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

FURKAN KIZILAY KİMDİR?

Tüm Türkiye'nin fenomen dizi Çocuklar Duymasın ile tanıdığı Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990 yılında İstanbul Şile'de doğmuştur. 31 yaşındaki Survivor Furkan, aynı zamanda şarkıcılık da yapmaktadır. Oyunculuğu, şarkıcılığı yanı sıra reklamlarda da sık sık boy gösteren Furkan Kızılay'ın Batur isminde bir kardeşi bulunmaktadır. Furkan Kızılay'ın babası Fitness öğretmeni ve antrenör Emin Kızılay, annesinin adı Mine Kızılay'dır.

SURVİVOR FURKAN KIZILAY EĞİTİM HAYATI

Her Survivor yarışmacısında olduğu gibi Furkan Kızılay'ın da hayatı yakından merak ediliyor. Furkan Kızılay eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde tamamlamıştır.

Fitness öğretmeni olan babası tarafından sporla haşır neşir olan Furkan Kızılay, iyi bir tenis oyuncusu ve iyi bir yüzücüdür. Survivor Furkan, İstanbul Bakırköyspor'da lisanslı tenisçi olarak ter dökmüştür.

FURKAN KIZILAY KARİYERİ

Furkan Kızılay, 2002 yılında hayatımıza giren Çocuklar Duymasın dizisindeki çocuk oyuncu 'Havuç' karakteriyle tüm Türkiye tarafından tanınmıştır. Uzun yıllar ekranda boy gösteren Kızılay, bunun yanı sıra reklam filmlerinde de rol almış ve şarkıcılığa da adım atmıştır. İşte Furkan Kızılay'ın rol aldığı filmler, diziler ve albümleri.

Sinema

*2007 Emret Komutanım Şah Mat

*2015 Hannas Mert

*2016 Kolpaçino 3. Devre Kuzen Konuk Oyuncu

*2017 Organik Aşk Hikâyeleri Deniz Başrol

Televizyon

*2002-2005 Çocuklar Duymasın Havuç / Emre Çetinoğlu

*2004-2005 Çocuklar Ne Olacak Havuç Emre

*2010-2012 Çocuklar Duymasın Havuç Emre

*2013-2014 Çocuklar Duymasın Emre

*2017 Meryem Çetin Korkmaz

*2017-2018 Aslan Ailem Rıfkı Oyuncu

Albümleri

*2009 Aşksın Sen

*2010 Her Şey Senle

*2011 Karamel Kokun

*2014 Ecem

*2014 Vura Vura

*2020 Alsam Seni (ft. Can Doe)

Furkan Kızılay'ın 2017 yılında açtığı bir de YouTube kanalı bulunmaktadır. Kendi ismiyle açtığı bu kanal için 'hakkında' bölümünde açıklama yapan Survivor Furkan, 'Herkese merhaba, Bu kanal içerisinde kendi hobilerimizi, yapmaktan keyif aldığımız şeyleri ve ilgi alanlarımızı sizlerle paylaşıyoruz. Olabildiğince doğal kurgulardan uzak yaptığımız bu videolarda eğlenmek, eğlenirken birşeyler anlatabilmek en büyük hedefimiz. Bazen ipin ucu kaçsa da olacak o kadar diyoruz ve sizlere keyifli seyirler diliyoruz." ifadelerini kullanmıştır.

Furkan Kızılay'ın YouTube kanalında 200 bine yakın takipçisi bulunmaktadır.

Furkan Kızılay'ın özel hayatı da bir hayli merak ediliyor. Survivor 2022 yarışmacısı Furkan Kızılay evli değil bekardır. Ayrıca kendi adıyla açtığı bir de Instagram hesabı bulunan Kızılay'ın kullanıcı adı da 'furkankizilay'dır. Yarışmacının 200 binden takipçisi bulunmaktadır.