Fırtınalı Soygun oyuncuları kimler? Fırtınalı Soygun konusu nedir?

Fırtınalı Soygun filmi bu akşam Tv'de ilk kez olarak Atv'de saat 20:00'da izleyicisinin karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Michael Polish'in yaptığı aksiyon- dram filmi Fırtınalı Soygun'un, orjinal adı Force of Nature'dır. İzleyicisine keyifli dakikalar yaşatacak olan Fırtınalı Soygun filmine dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

Asıl adı Force of Nature olan Fırtınalı Soygun filmi bu akşam Tv'de ilk kez olarak Atv'de izleyicisinin karşısına çıkacak. 2020 yılında vizyona giren başarılı film seyircisine heyecan ve aksiyon dolu bir gece yaşatacak. Peki, Fırtınalı Soygun konusu nedir? Fırtınalı Soygun oyuncuları kimler? İşte film hakkında tüm detaylar...

FIRTINALI SOYGUN KONUSU NEDİR?

Fırtınalı Soygun, fırtınalı bir gecede büyük bir soygun gerçekleştirmeye çalışan çeteyi durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişen bir polisin hikâyesini konu ediyor. Büyük bir soygun planlayan bir çete, kasırga tüm şehri ele geçirdiğinde harekete geçer.

Suçluların bir binayı istila etmesinin ardından olay yerine gelen polisler, binada oturan insanların tahliye edilmesini planlar. Ancak kasırga olması insanların tahliye edilmesini de riskli bir hale getirir. İnsanların tahliye edilmesini reddeden bir polis dedektifi, onları korurken hırsızlarla zorlu bir savaşa girişir.

FIRTINALI SOYGUN OYUNCULARI KİMLER?

Fırtınalı Soygun Filmi oyuncuları arasında Emile Hirsch, Mel Gibson, David Zayas, Kate Bosworth, Stephanie Cayo gibi değerli isimler yer alıyor.