O Ses Türkiye Yılbaşı Özel konuğu Feyyaz Şerifoğlu'nun hayatı... Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Feyyaz Şerifoğlu, bu akşam Tv8 ekranlarında yayınlanacak O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının konukları arasında yer alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız isimli dizinin başrolünde oynayan Feyyaz Şerifoğlu ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Tv8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye'de her sene olduğu gibi bu yılbaşında da yıldızlar geçidi yaşanacak. Programın bu akşamki konukları arasında Feyyaz Şerifoğlu da yer alıyor. Son dönemlerde oldukça yükselen isim Feyyaz Şerifoğlu'nun özel hayatı merak ediliyor. Peki, Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte O Ses Türkiye Yılbaşı Özel konuğu Feyyaz Şerifoğlu'nun hayatı...

FEYYAZ ŞERİFOĞLU KİMDİR?

Ajda Pekkan'ın vokalisti olan Feyyaz Şerifoğlu, 1991 Rize doğumlu. Şerifoğlu, üniversite eğitimi için Tekirdağ'a gelerek Tekstil Mühendisliği okudu.

Feyyaz Şerifoğlu'nun ilk single çalışması "Gidene" ise söz, müzik ve aranjesi Onur Özdemir'e ait olan DMC etiketi ile 18 Aralık'ta tüm dijital platform da yerini aldı.

Kırmızı Oda dizinde canlandırdığı Can karakteri ile hayran kitlesini artırdı.

Feyyaz Şerifoğlu, 2014 yılında Behzat Gerçeker öncülüğünde Enbe Orkestrası ile başladığı kariyer yolculuğuna birçok ünlü sanatçıyla sahne hayatına devam etti.

Feyyaz Şerifoğlu, O Ses Türkiye yarışmasına "İnci Tanem" adlı şarkıyla katılmıştır.

Feyyaz Şerifoğlu evli değildir.