Fenerbahçe'den kovulan Vitor Pereira'nın durmaya niyeti yok! Yeni işi hazır...

Fenerbahçe'den kovulan Vitor Pereira'nın ara vermeye niyeti yok. Portekizli teknik direktörün ismi Brezilya'nın Flamengo takımıyla anılıyor. Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Brezilya'ya geçeceği Portekiz basınında yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Fenerbahçe'de sözleşmesi feshedilen Vitor Pereira'nın geleceğine ilişkin haberler gelmeye başladı. Portekiz basınına göre Vitor Pereira'nın yeni adresi Brezilya.

Brezilya'nın köklü kulüplerinden Flamengo teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı kulübün listesinde Jorge Jesus, Paulo Sousa ve Carlos Carvalhal gibi isimler yer alıyor.

Son dakika haberi... Fenerbahçe'de Vitor Pereira dönemi sona erdi

VITOR PEREIRA, FLAMENGO'NUN RADARINDAYDI

Record gazetesinin haberine göre, Flamengo'nun adayları arasında yer alan Vitor Pereira, Fenerbahçe'den ayrılmasıyla Brezilya ekibi için en güçlü aday konumuna geldi.

Jorge Jesus'un Benfica'da, Carlos Carvalhal'ın Braga'da, Paulo Sosa'nın ise Polonya Milli Takımı'nda sözleşmesi devam ediyor. Bu nedenle Vitor Pereira'nın kulüpsüz kalması Flamengo'nun bu hamle için elini kuvvetlendiriyor.

Jorge Jesus, 2018-19 sezonunda Flamengo'yu çalıştırmış ve Brezilya ekibi bu süreçte hem lig şampiyonluğu hem de Libertadores Kupası'nı kazanmıştı.

Fenerbahçe'de sıcak gelişme: Ali Koç, Vitor Pereira'yı gönderdi, yeni hoca için ilk görüşmeyi yaptı

Sosyal medyada gündem olmuştu... Fenerbahçe'nin efsanesinden yalanlama geldi!