Fatma Polat kaç yaşında nereli? Fatma Polat kimdir MasterChef ana kadroya girdi mi?

Fatma Polat, MasterChef'te ana kadroya girebilmek için mücadele etti. Ekranlarda ilgiyle izlenen Masterchef 2021 yarışmacılarından Fatma Polat'ın hayatı, biyografisi merak konusu oldu. 6 Eylül 2021 tarihinde eleme potasına ismi yazılan ve yarışmadan elenen Fatma Polat MasterChef'e geri dönebilecek mi?

Fatma Polat geçtiğimiz aylarda MasterChef'ten elenmişti. Fakat yeni bir şans ile kadroya geri dönmek adına son bir yarışa daha dahil edildi. Söz konusu elenen isimler arasından MasterChef yarışmasına geri çağrılan Fatma Polat, ana kadroya girmek için mücadele edecek. Peki Fatma Polat kimdir MasterChef ana kadroya girdi mi? Fatma Polat kaç yaşında nereli?

MasterChef Türkiye'de hayalleri yarım kalan ve elenen yarışmacılara bir kez daha şans verildi. MasterChef'te yarışmayı en çok isteyen iki yarışmacı ana kadroya girmeye hak kazanacak. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın göstermiş olduğu tabağı en iyi yapan yarışmacı MasterChef hayaline devam edecek.

FATMA POLAT ANA KADROYA TEKRAR GİRDİ Mİ?

Fatma Polat, MasterChef'te elenmişti. 15 Kasım tarihinde yeniden şans verilen Fatma Polat, Ana Kadroya girebilmek için yarışacak.

MASTERCHEF FATMA POLAT KİMDİR?

MasterChef 2021 ana kadrosuna girmeyi başaran Fatma Polat, 16 Ekim 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Sivaslı olan Fatma Polat'ın 2004-2008-2010 yıllarında doğan üç çocuğu var.

İstanbul'da özel bir üniversitede aile danışmanlığı eğitiminden mezun olan Fatma Polat, İstanbul üniversitesi sosyoloji 4. sınıf ve İstanbul'da özel bir üniversitede psikoloji 2. sınıf öğrencisi. Öğrenmeye doymayan yarışmacı, yüksek lisansını da klinik psikoloji alanında yapmayı hedefliyor.

Kendimi en iyi hissettiğim alan mutfaktır, denemeyi, başarılı ve başarısız olmayı severim. Yeniliğe açık olduğum söylenebilir. Bu sebeple başarısız olduğumu düşündüğüm her şeyi yeni bir öğreti kabul ederim.

Masterchef 2021 yarışmasına katılma fikrini bana veren kardeşim Sukan ve kıymetli eşi Merve, hayatıma yeni bir soluk getirdi.

INSTAGRAM HESABI NEDİR?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacıları arasında yer alan Fatma Polat, Instagram'da "fffatmapolat" kullanıcı adıyla yer alıyor. Günlük hayatından paylaşımların yer aldığı Instagram hesabında Fatma Polat'ın şu an 9476 takipçisi bulunuyor.