Evrim Keklik, Survivor'dan elendi! Survivor Evrim kimdir, kaç yaşında, nereli, neden elendi?

Evrim Keklik, Survivor'daki ada macerasına 7 Haziran tarihi itabiriyle veda etti. Dört eleme adayı için yine konsey toplandı. Toplanan ada konseyinde Acun Ilıcalı SMS oylama sonuçlarına göre en az oyu alan yarışmacıyı ve yarışmaya veda eden ismin Evrim Keklik olduğunu açıklandı. Peki Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında nereli?


Evrim Keklik, 7 Haziran Salı akşamı Survivor ada konseyinde yapılan SMS oylama sonucu elenen isim oldu. Bu hafta yapılan dört dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden takım arasından belirlenen eleme adayları arasında Evrim Keklik'te yer alıyordu. Ada konseyinde yapılan SMS oylaması ile Survivor'a bu hafta veda eden isim Evrim Keklik olduğu açıklandı. İşte yarışmacının hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Evrim Keklik 14 Mart 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliği ile bilinen Evrim Keklik, voleybol kariyerine Fenerbahçe'de başladı. Sonrasında sırasıylşa Galatasaray'a transfer oldu.

11 yıl süren voleybol macerası omzunda yaşadığı sakatlık nedeniyle sona eren Evrim Keklik 2020 yılında Survivor'a katılmış ve yarışmada 8. olmuştur. Bu sezon Survivor All Star kadrosunda yer alan Evrim Keklik 12 kez girdiği potada rakiplerini birer birer elemeyi başarmıştır.

7 Haziran 2022 eleme adayı arasında yer alan Evrim Keklik Survivor'dan elendi.

Survivor'dan bu hafta kim elendi? 7 Haziran Survivor All Star'da kim gitti, kim veda etti? Acun Ilıcalı açıkladı...

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? 7 Haziran Survivor All Star'da verilen ödül nedir?