Evrim Keklik kimdir, Survivor'dan elendi mi? Survivor 2022 Evrim Keklik kaç yaşında, aslen nereli?

Evrim Keklik, Survivor 2022 yarışmasında bu hafta elemeye kalan isimler arasında. TV8 ekranlarının en uzun soluklu yarışma programlarından biri olan Survivor 2022'de dün kıran kırana bir ödül oyunun ardından bugün yeni bir eleme konseyi gerçekleşti. Eleme potasına ismi yazılan Evrim Keklik kimdiri hayatı ve kariyeri ile ilgili merak edilenleri bu haberimizde derledik.

Evrim Keklik'in yer aldığı sürgün adasındaki eleme adayları için 2022 Survivor yarışmasında bu hafta yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2022'de bu hafta eleme adayı seçilen Evrim Keklik'in hayatı merak konusu oldu. Peki Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, nereli, Survivor'dan elendi mi? İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

16 Şubat Survivor 2022 Türkiye'de SMS sıralamasına göre adaya veda eden isim EZGİ oldu.

SURVIVOR EVRİM KİMDİR?

Evrim Keklik, 14 Mart 1991 doğumlu Türk voleybolcu, televizyon kişisidir.

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Evrim Keklik, baba tarafından aslen Çankırılıdır. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur.

Fenerbahçe'de voleybola başladı. Ardından voleybola ara vermeden 10 yıl devam eden Keklik, Galatasaray'a transfer olmuştur. Galatasaray'da 1 yıl oynayan Keklik, 2010-2011 yılları arasında Ereğli Belediyespor kadın voleybol takımına transfer edilmiş ancak omuzunda yaşadığı bir sakatlık nedeniyle voleybolu bırakmak zorunda kalmıştır.

Yarışmacı son oyunda parkurda sert şekilde düştü. Ayağında ağrı olduğunu söyleyen Evrim, bir süre oyunda yer almadı.