Evrak prosedürleriyle uğraşma derdi yok! 1.49 ile 1.59 arası değişiyor! 29 Nisan TEB, Denizbank, ING kredi faiz oranları

Bayram öncesi nakit ihtiyacı olanlar için bankalar çeşitli kredi kampanyaları oluşturdu. Bu kapsamda kredi çekmek üzere başvuru yapmayı düşünen binlerce kişi faiz oranlarındaki son durumu takip ediyor. Krediler özellikle araba ya da ev almak üzere tercih edilirken acil nakit para ihtiyacı durumunda da kullanılıyor. Bankalar Nisan ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde faiz oranlarındaki son durumu detaylı bir şekilde paylaştı. 29 Nisan Cuma günü tarihli TEB, Denizbank, ING faiz oranlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Evrak prosedürleriyle uğraşma derdi yok! 1.49 ile 1.59 arası değişiyor! 29 Nisan TEB, Denizbank, ING kredi faiz oranları merak konusu oldu. Bankalar belirli tarihler aralığında kredi faiz oranlarında çeşitli kampanyalarını müşterilerine sunuyor. Bu nedenle kredi çekecek olanlar faiz oranlarını öğrenmek istiyor. Son olarak bankalar bayrama özel bazı kredi teklifleri sundu. Birçok kişi bu nedenle diğer bankaların faiz oranlarındaki son durumu merak ediyor.

BAYRAM KREDİSİ VERİLİYOR

DenizBank'ta %1.49'dan başlayan faiz oranlarıyla ve 36 aya varan uzun vade seçenekler ile hemen kullanabileceğiniz kredi veriliyor.

Kredi başvurusunu evraklarlla uğraşmadan İnternet Bankacılığı, MobilDeniz aracılığıyla veya DenizBank şubesine gelerek nüfus cüzdanınızla birlikte bayram kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. 100.000 TL'ye kadar kredi çekebilir ve geri ödemenizi yapabilirsiniz.

Öte yandan ING Bank müşterileri için %1,59'dan başlayan faiz oranı ile kredi imkanı sunuyor.

GARANTİ BBVA

İhtiyaç kredisi: 1,99-2,54

Konut kredisi: 1,92

Taşıt kredisi: 1,98-2,35

ZİRAAT BANKASI

Tüketici kredisi: 1,79

Konut kredisi: 1,29

Taşıt kredisi: 1,59

AKBANK

İhtiyaç kredisi: 1,97-2,21

Konut kredisi: 1,92

Taşıt kredisi: 1,79

Bayram kredisi veren bankalar hangileri? 3 ay ödemesiz bayram ihtiyaç kredisi fırsatı!

İş kurmak isteyenler dikkat! İlk seferde 5.000 TL-10.000 TL veriliyor! e-Devlet'ten hemen başvurabilirsiniz!