Sevcan Yaşar kaç yaşında, nereli? Evlilik Hakkında Her Şey'in Neyran'ı Sevcan Yaşar kimdir?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Neyran karakteri, Sevcan Yaşar tarafından canlandırılacak. Yusuf Pirhasan'ı yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk bulunuyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey'in Neyran'ı Sevcan Yaşar kimdir? Sevcan Yaşar kaç yaşında, nereli?

Sevcan Yaşar, Fox Tv'nin fenomen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'in Neyran'ı olarak karışımıza çıkıyor. Oyuncu dizide Yiğit Kirazcı'nın hayat verdiği Yıldırım'ın eski eşi Neyran'ı canlandıracak. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey'in Neyran'ı Sevcan Yaşar kimdir? Sevcan Yaşar kaç yaşında, nereli?

SEVCAN YAŞAR KİMDİR?

Sevcan Yaşar, 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Türk manken ve oyuncudur. 23. Miss Model of Turkey birincisi olduktan sonra Çin'de düzenlenen Miss Model of World yarışmasında da birici oldu.

Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümünü bitirdikten sonra İstanbul'a yerleşti. İstanbul'da eğitimini alarak oyunculuğa başladı. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitimini sürdürmektedir.

YER ALDIĞI YAPIMLAR

Kayıp Şehir

Böyle Bitmesin - Sevda

Aramızda Kalsın - Nehir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Esra Boran

Bahtiyar Ölmez - Nisan Ölmez

Erkenci Kuş - Aylin Yüksel