Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında? Psikolog Esra Ezmeci evli mi?

Fulya ile Umudun Olsun programının psikoloğu Esra Ezmeci'nin hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev alan Esra Ezmeci ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında? Psikolog Esra Ezmeci evli mi?

Gündüz kuşağında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programının psikoloğu Esra Ezmeci, izleyiciler tarafından araştırılan isimler arasında yer alıyor. Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir ve Kararı Ben Veririm adında kitapları bulunan Esra Ezmeci ile iligli merak edilenler haberimizde...

ESRA EZMEZİ KİMDİR?

1 Ağustos 1986'da İstanbul'da doğan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptı. Sonrasında adli bilimler doktorasına geçiş yapan Esra Ezmeci, 2015'te boşandı.

1 oğlu olan Esra Ezmeci, Fulya ile Umudun Olsun programında psikolog olarak ekranlara çıkıyor.

İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev alan Esra Ezmeci, İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlamıştı.