Esra Erol'da tansiyon yükseldi! Evden kaçan kızının itiraflarını duyan anne sinir krizi geçirdi

Esra Erol'da programına katılan konuklarıyla gündem olmaya devam ediyor. Saliha Hanım ve annesi Firdevs Hanım, eşini terk ederek evden kaçan kızları Zeynep'i bulmak için Esra Erol'dan yardım istemişti. Esra Erol'un ulaştığı Zeynep ise itiraflarıyla herkesi şoke etti. Kızının açıklamalarını duyan Saliha Hanım ise stüdyoda sinir krizi geçirdi.

Esra Erol seyirciyi yine ekrana kilitlemeye devam ediyor. ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol'da programın son bölümünde tansiyon yine yükseldi. 4 Aralık'ta evden 23 yaşındaki kızı Zeynep Karasakal için Esra Erol'a başvuran Saliha Hanım ve annesi Firdevs Hanım canlı yayına katıldılar.

Daha önceden Zeynep'in 17 yaşındayken Muhammet isimli bir kişiye kaçtığını ve evlendiğini söyleyen Saliha Hanım, şimdi de kızının ortadan kaybolduğu söyledi.

Kızı Zeynep için Esra Erol'un kapısını çalan Saliha Hanım, kızının evden kaçtığını dile getirerek "Kızım 17 yaşında Muhammet Karasakal'a kaçtı. Şimdi de ortadan kayboldu. 5 senelik evli kadın nereye gider? Kızımı kurtlara kuşlara yem etmeyeceğim' dedi. Sinir krizi geçiren annenin kızı Zeynep programa bağlanarak artık başka biriyle birlikte olduğunu itiraf etti.

23 yaşındaki kızını bulmak için Esra Erol'a katılan Saliha Hanım, programı izleyenlerin yüreklerini adeta dağladı.

Esra Erol ve ekibinin ulaştığı Zeynep ise programa bağlanarak itirafta bulundu. Artık başka biriyle birlikte olduğunu belirten Zeynep'in sözlerini duyan anne Saliha Hanım stüdyoda sinir krizi geçirdi. Yaşanan dram karşısında duygusal anlar yaşandı.

Damadı Muhammet Karasakal'ın "Zeynep yok" sözleri sonrası karakola gittiğini söyleyen Saliha Hanım, kızının itirafı karşısında adeta yıkıldı.

"YUVA KURDUM, GELECEĞİM"

Canlı yayına bağlanan Zeynep Karasakal açıklamasıyla herkesi şoke etti. Telefonla bağlandığı programda "Ben gayet iyiyim, neden bunu anlamıyorsunuz? Annemle konuştum, Diyarbakır'dayım. Burada güzel bir yuva kurdum, mutluyum" diyerek annesine büyük yıkım yaşattı. Zeynep Hanım, "Kiminle yuva kurdun?" sorusuna da, "Orası şimdilik benden kalsın. Ben birkaç ay sonra geleceğim zaten" cevabını verdi.

"BOŞANMA AŞAMASINDAYIZ"

Eşi Muhammet Bey'in hayatındaki kişiden haberi olmadığını dile getiren Zeynep Hanım, "Ben eşimle konuşmak istemiyorum. Zaten boşanma aşamasındayız. O dava açmış yakında mahkememiz var" ifadelerini kullandı.

"YUVA ÜSTÜNE YUVA OLMAZ"

Saliha Hanım ise kızının sözlerine, "Yuva üstüne yuva olmaz. Senin resmi nikahın var, boşanmadan yuva kuramazsın. Önce boşanman gerek, senin gül gibi kocan var" şeklinde karşılık verdi.

"GEL KIZIM"

Saliha Hanım, "Orada ağlayarak beni rezil etme" diyen ve ardından telefonu kapatan kızına ise "Kızım bağırma yavrum, hep böylesin. Beni dinlemezsin, hep dışarıdakileri dinlersin. Gel beni dinle, gel kızım" diyerek seslendi.